1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

FUDBALER ZVEZDE NA IZLAZNIM VRATIMA ‘MARAKANE’! Grčki klub želi napadača crveno-belih!

Objavljeno: 15.01.21 u 19:10

Fudbaler Crvene zvezde, Mohamed El Fardu Ben, nalazi se u grupi fudbalera koji imaju dozvolu da napuste ‘Marakanu’ ove zime, a interesovanje za njega ne jenjava.

Grčki mediji pišu da se Ben nalazi na meti Arisa iz Soluna za transfer ovog meseca.

Aris je pokazao interesovanje da se drugi put u samo šest meseci pojača iz redova šampiona Srbije, nakon što je letos doveo Matea Garsiju.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Sada je napadač sa Komora na radaru, na čemu insistira trenera Akis Mancios, sa kojim je as Zvezde sarađivao u Levandijakosu u sezoni 2015/2016.

Pitanje je samo da li Aris može finansijski da zatvori transfer jer Ben ima primanja u Zvezdi od 650.000, što bi bilo ubedljivo najviše ako bi potpisao za ‘ratnike’.

U Arisu je baš Garsija najplaćeniji sa 450.000 evra.

Ben je već ostavio trag u Grčkoj nastupajući za Olimpijakos, Veriju, Panionios i Levadijakos.

Za jednog od najboljih stranaca u istoriji Crvene zvezde vlada interesovanje još iz SAD i UAE.

0
0

1 Komentara

  1. Bena mogu kupiti jedino slepci, oni koji nisu gledali nastupe Bena u grupnoj fazi LŠ i ove godine u grupnoj fazi LE. U obe grupne faze Ben nije postigao ni jedan pogodak, niti je imao asistenciju. Vrediš onoliko koliko se pokažeš u Evropi (ne u kvalifikacijama za Evropu)! Ben je ušao u 34. godinu, veoma je spor, nema ni duel ni skok igru, a operisan je od driblinga. Kako neko može očekivati da ova truba za ozbiljan fudbal ode bilo gde?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter