Ivan Šaponjić (©Reuters)
Ivan Šaponjić (©Reuters)

I Selta pita za Ivana Šaponjića

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.01.21. | 18:59

Izvesno je da ide iz Atletika na pozajmicu

Bilo bi veliko iznenađenje kada bi Ivan Šaponjić po završetku zimskog prelaznog roka bio i dalje u sastavu Atletika iz Madrida.

Srpski napadač nije u planovima Dijega Simeonea, ove sezone je samo dva puta s klupe ušao u igru u Kupu Kralja i jasno je i Šaponjiću da je došao do linije kada mora da napusti Jorgandžije i nađe klub u kojem će redovno da igra, inače će mu se karijera ugasiti.

Izabrane vesti

Atletiko bi rado poslao Ivana na pozajmicu, a sve je više klubova koji se javljaju da su zainteresovani. Kako piše portal Gol, poslednji koji je istakao interesovanje da uzme Šaponjića je Selta.

Klub iz Viga želi da pojača napadačku liniju, pogotovo što je glavni ofanzivac Jago Aspas ispao iz tima zbog povrede. Odmah se to osetilo na igre Nebeskoplavih, te čelnici kluba moraju da pronađu novog napadača. Jedan od kandidata da se preseli na Balaidos je Šaponjić.

Od ranije je poznato da nekadašnjeg zlatnog orlića prati i Valjadolid, mada bi ljubičasti više voleli da dovedu nekog iskusnijeg napadača, ali nisu precrtali Šaponjića sa spiska.

Ima i klubova iz druge lige koji su zainteresovani za Ivana, pominju se Saragosa i Sporting Hihon, za koji igraju Uroš Đurđević i Nikola Čumić.


tagovi

Ivan ŠaponjićSeltaAtletiko MadridPrimera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara