Celebrity News

Gore društvene mreže: Karleuša više nije mogla da ćuti, konačno se oglasila

Kim iskopirala Karleušu, vest je koja je preplavila portale i sve društvene mreže. Na „Instagramu” vodio se pravi rat zbog starletinog poteza, a Jelena kao i uvek, nije ostala dužna...

Gore društvene mreže: Karleuša više nije mogla da ćuti, konačno se oglasila

Fanovi srpske pop dive Jelene Karleuše "spamuju" profil najpoznatije svetske starlete Kim Kardašijan, jer je, potpuno iskopirala njenu modnu ideju. 

Kim iskopirala Karleušu, diva nije ostala dužna pa joj ovo poručila

Ovaj kostim, Jelena Karleuša nosila je u oktobru 2020. godine u plavoj verziji. Pop diva objasnila je u svojim postovima da je ovaj kostim u potpunosti njen dizajn, te se nije ustručavala da Kim brutalno isproziva na „Instagramu”. 

- Okej, ovo jednostavno nije fer. Ovo je moj vlastiti dizajn. Znaš da te volim, ali daj mi barem neku zaslugu ili je**no pitaj da radim s tobom! P.S. (da, puno puta lično dizajniram odeću za svoje nastupe) - napisala je Jelena Karleuša i tagovala Kim Kardašijan.

Jelena Karleuša oštro: Žena ako je majka ne treba da izgleda kao kućna pomoćnica!

Jelena je nakon njenog statusa i prozivki koje je uputila starleti dobila veliku podršku stranih i domaćih fanova koji bez prestanka, već drugi dan etiketiraju Kim da se ovim potezom u potpunosti kompromitovala. 

Kim iskopirala Karleušu, ovim potezom pokazala je ogromno nepoštovanje

Iako je Jelena svojevremeno naglasila, da postoji velika polarizacija kada je ona pitanju, od onih koji je obožavaju do onih koji je "organski nepodnose" možemo samo da zaključimo da su te dve strane veoma pitke za šoubiznih u našoj zemlji. Otud polazi i ogromno interesovanje za njen rad kao i za njene besprekorne stajlinge koje redovno kači na svoj profil koje je pre nekoliko odina pokazal i Kim Kardašijan. 

- Prvi put sam čula za nju kada su ljudi uporedili neke od naših izgleda - neki su govorili da sam je kopirala. Naravno, odmah sam morala to da vidim. Stvarno je fenomenalna! Neki od njenih stajlinga zaista izgledaju kao moji - volim njen hrabar stilski izraz! Obe smo totalno glam! Čini mi se da je moćna žena koja mnogo radi i to mi se sviđa! Poštujem je - napisala je Kim za Jelenu na svom blogu "Woman Crush Wednesday", koja je, ipak na kraju pokazala veliko nepoštovanje prema našoj muzičkoj zvezdi. 

Nakon ovih prozivki na mrežama, oglasio se i poznati dizajner koji je tvrdio da je on dizajnirao ovaj modni komad i da je kostim koji je Jelena nosila u oktobru i koji je sama dizajnirala, njegova ideja. Naša najpopularnija muzička zvezda nije ostala dužna ni na njegove prozivke pa mu je suptilno odgovorila putem objave na svom Instagram nalogu: 

Samo Jelena Karleuša i Kim Kardašijan mogu da ponesu ovakve čizme (foto)

- Okej, krivim dizajnera. (Ispravka: On ima nešto slično, ali ne i identično. I tvrdi da je to učinio pre pet meseci? Okej, ja mogu da kažem da sam to učinila pre tri godine, stoga dislajk). Mnoge slavne ličnosti i dizajneri bukvalno kradu sve što radim i to bez dozvole. Napraviću modnu liniju tako da imate kome da verujete. 

A, šta vi mislite? 

Komentari (0)

Loading