Za rekonstrukciju bolnice još 5,2 milijarde

LESKOVAC

Za rekonstrukciju leskovačke bolnice biće izdvojeno još više od 5,2 milijarde dinara, rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

On je, govoreći o planovima za ovu godinu u novogodišnjem intervjuu leskovačkom nedeljniku Nova Naša reč, rekao “Kada govorimo o kapitalnim projektima pomenućemo rekonstrukciju Opšte bolnice Leskovac za šta će se iz budžeta Republike Srbije u naredne tri godine izdvojiti 5 milijarde i 243 miliona dinara”.

Cvetanović je najavio i rekonstrukciju i nadgradnju objekta Dečjeg dispanzera u koju će u naredne dve godine biti uloženo 583 miliona dinara.

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Očajni Sanader
Očajni Sanader
3 godine pre

CZ da Vlada rekonstruiše, ako ste iole mudri. Trebaċe vam.

Pertackibot
Pertackibot
3 godine pre

Neće trebati rekonstrukcija Cezea, oni čuvaju jedni druge. Kad uskoro centri moći puste niz vodu ove demone od ljudi, postaviće nove marionete, koje neće smeti da se usude da posegnu za revanšizmom. Uostalom kao što nisu smeli ni ovi aktuelni, samo laju da unesu pometnju među uplašenom, poniženom i duhom osiromašenom Srbadijom.
Kod SNS se najbolje kotiraju oni iz bivše vlasti, više nego leba da jedu vole kad im pridju ti srebroljoljupci kobejagi bivši poltički protivnici. I jednima i drugima je cilj vlast, moć i novac, građani ih se nimalo ne tiču. Očajni Sanader, krajnje je vreme da to shvatite.

Zorica
Zorica
3 godine pre

Prvo su bespotrebno menjali skoro menjanu stolariju, trebalo bi da objasni na šta će se tačno utrošiti naš novac jer mi poreski obveznici smo ti koji punimo budžet,pa imamo prava da tražimo odgovore.Da se neće setiti da zamene krevete,porđale natkasne od pre Isusa Hrista,al to sve svakako ne košta toliko…Možda će kupiti rezonancu koja je već trebalo da bude kupljena ako se dobro sećam…

Oficir - Sinkovce
Oficir - Sinkovce
3 godine pre
Odgovori  Zorica

Eh, Zorice… to što smo primorani da punimo budźet i što su pare naše, je mrtvo slovo na papiru. Pogledajte veċinu političara. Pa 90% njih, ili je vrlo malo nešto u źivotu radilo, a veċina, kao prvi čovek drźave – NIŠTA i nikad. Ovaj naš uglavnom gluvario u DZ i izmerio pritisak moźda stotinak puta. Ako to moźemo da nazovemo radom, onda smo svi idioti. Cela osmospratnica je jedan skup teških neradnika i parazita, a koliko tek takvih ima u celoj drźavi.
Ljudi jedva sastavljaju kraj sa krajem, da bi stvorili plate tim bataljonima neradnika, nepismenjakoviċa i protođera.