Nova vest
Tenis

Subota, 11.08.2007.

13:41

Karte za Dejvis kup od ponedeljka

Izvor: B92, zvanicni sajt

Autor:B92, zvanicni sajt

Default images

Ulaznice za Dejvis kup meč Srbije i Australije naći će se u prodaji od ponedeljka, 13. avgusta. Pojedinačne karte i kompleti mogu se kupiti na biletarnici Beogradske Arene, Bilet servisa Tiket servisa i Tiket lajna po veoma pristupačnim cenama. Komplet za tri dana za najjeftiniji Nivo 1 košta 800 dinara, dok su pojedinačne cene 400, 200 i 400 dinara za petak, subotu i nedelju. Komplet ulaznica za Nivo 3 iznosi 4.000 dinara.

Dejvis kup meč Srbije i Australije odigraće se od 21. do 23. septembra u Beogradskoj Areni, a pobednik će naredne sezone izboriti plasman u Svetsku grupu.

Kako se kaže u najavi, srpska teniska reprezentacija nikada nije bila jača, a predvode je Novak Đoković, Janko Tipsarević, Nenad Zimonjić, Boris Pašanski, Viktor Troicki, Ilija Bozoljac...Australija prvi put može da ispadne iz Svetske grupe, a u Beogradu će je predvoditi Lejton Hjuit, trenutno 21. teniser na svetskoj rang listi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu