Nova vest
Fudbal

Nedelja, 29.07.2007.

22:45

Pobeda Zvezde na generalnoj probi

Izvor: VN IL

Autor:VN IL

Default images

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Hajduk sa Liona rezultatom 2:0 (1:0) u poslednjoj pripremnoj utakmici pred početak nove sezone. Golove za osvajača duple krune u prošloj sezoni postigli su Ekvadorac Segundo Kastiljo u 45. minutu i Aleksandar Trišović u 81.

Meč je odigran na pomoćnom terenu Crvene zvezde bez prisustva publike, a trener Boško Đurovski iskoristio je priliku za uigravanje igrača pred meč sa estonskom Levadijom. Izostali su Salas zbog povrede i Rašković koji se u nedelju oženio.

Crvena zvezda: Ranđelović (Banović 45), Basta (Pantić 45), Tutorić (Bajalica 31), Gaj (V. Đorđević), Anđelković (Bronovicki 45), Kastiljo (Stančić 45), Milovanović (Trajković 45), Lukaš (Burzanović 45), Milijaš (Trišović 45), Koroman (Molina 60, Bogdanović 85), Barkos (F. Đorđević 45)

Utakmica Crvena zvezda – Levadija Talin igra se u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, u sredu od 20.15 na Marakani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu