Tiodorović: Nema šanse da građani Novu godinu dočekaju u kafani, 1. januara će sve biti zatvoreno

Dr Branislav Tiodorović, član Kriznog štaba kaže da nema šanse da građani Srbije novu, 2021. godinu dočekaju u kafani ili da to bude na bilo koji način organizovani doček.
- Mislim da ne postoji šansa da ugostiteljski objekti rade za doček Nove godine. Građani Srbije da dočekaju Novu godinu u kafani, ove godine neće biti - izričit je dr Tiodorović.
 
Kako dodaje, neće biti organizovanog dočeka ni u hotelima ni na bilo kom drugom mestu.
 
- Novu godinu, kao i Božić, treba dočekati u kući, u krugu najbliže porodice. Medicinski deo Kriznog štaba je protiv toga i uvereni smo da će svi u Kriznom štabu to podržati - rekao je on za Kurir.
 
Prema njegovim rečima, verovatno će ugostiteljski objekti raditi 31. decembra do 20 sati, a 1. januara će sve u Srbiji biti zatvoreno.
 
- Drugog januara će raditi samo prodavnice prehrambenih proizvoda i dostava hrane, kao i apoteke i pumpe u delu za točenje goriva - naveo je Tiodorović.
 
Dodao je da će ovog vikenda sve raditi do 20 sati kako bi se produžetkom radnog vremena smanjile gužve.
 
Krizni štab danas je odlučio da će za vikend do 20 sati moći da rade tržni centri, ugostitelji, uslužne delatnosti... Prethodnih vikenda sve ovo je bilo zatvoreno.
 
Kako je rečeno, medicinski deo Kriznog štaba bio je protiv toga da sve radi za vikend.
  • pedja

    28.12.2020 12:07
    salis se
    osim sns zurki ostali ce biti zatvoreni...
  • Tacno

    28.12.2020 01:24
    Ne Tacno
    Dakle bice ga.
  • pera

    27.12.2020 17:21
    drzava nek plati konobarima i kuvarima da plate kad ne rade, umesto sto daje pevaljkama koje voze dzipove i slikaju se po instagramu da pokazu koliko para imaju.
    ceo 31.12 ne treba da se radi. krizni stab ne zna za DNEVNE ZURKE, vise ljudi tuda prodje nego nocu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija