Nova vest
Košarka

Utorak, 22.05.2007.

19:22

Objavljen spisak košarkašica Srbije

Izvor: Žikić Andrijana

Autor:Žikić Andrijana

Default images

Selektor ženske reprezentacije Srbije Jovica Antonić objavio je u utorak spisak košarkašica koje će u pripremnom periodu konkurisati za neko od mesta u državnoj univerzitetskoj, mladoj i seniorskoj selekciji.

Trener Hemofarma uvrstio je na spisak 22 igračice:

Ines Ajanović, Tamara Bajić, Milica Beljanski, Jelena Čerina, Marija Erić, Jasmina Ilić, Adrijana Knežević, Dara Kovačević, Mina Maksimović, Jelena Milovanović, Maja Miljković, Zorica Mitov, Miljana Musović, Ana Perović, Sonja Petrović, Dunja Prćić, Marina Puškar, Jovana Rad, Tamara Radočaj, Jelena Špirić, Monika Veselovski i Jelena Velinović.

Najjače takmičenje koje očekuje izabranice Antoniće je EP u Italiji od 24.septembra do 8.oktobra, dok je Univerzijada u Bankoku planirana za period od 8. do 18. avgusta.

Mlada reprezentacija će se kupiti 5.juna u Beogradu usled EP do 20 godina koje je na programu od 13. do 22. jula u Sofiji.

Košarkašice Srbije u okviru priprema očekuju turniri u Turskoj i Belgiji, kao i trening susreti sa reprezentacijom Brazila i juniorkama Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu