Vučić: Izvinjavam se dr Konu i Kriznom štabu zbog napada iz SNS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je večeras da se izvinjava dr Predragu Konu i Kriznom štabu zbog napada na njih koji dolaze iz stranke koju vodi.
Vučić: Izvinjavam se dr Konu i Kriznom štabu zbog napada iz SNS
Foto: 021.rs
"Izvinjavam se dr Konu i Kriznom štabu zbog napada koji dolaze i iz stranke koju vodim. Izvinjavam im se, jer to ničim nisu zaslužili. Nažalost, u Srbiji se najmanje ceni odgovornost, a da pobedimo politikanstvo i neozbiljnost biće nam potrebno još mnogo vremena", poručio je Vučić na zvaničnom Tviter nalogu predsednika Srbije.
 
 
Član Predsedništva SNS Vladimir Đukanović večeras je u emisiji Hit tvit na TV Pink kritikovao izjave sa kojima je epidemiolog Kon izlazio u javnost od početka epidemije korona virusa.
 
I tokom rasprave u Skupštini Srbije o finansijskim planovima nezavisnih tela, poslanici grupe "Aleksandar Vučić - Za našu decu" i Socijalističke partije Srbije pozivali su Vladu da ugasi Krizni štab i ne prihvati predložene protivepidemijske mere.
  • Mučenik

    11.12.2020 09:02
    BUZDOVANI SA BAHATOSTIMA
    Predsednik ΛV je veoma pažljiv i učtiv gospodin, mada ponekad je i bahat. On se Izvinio dr Konu i Kriznom štabu zbog napada i brutalnosti iz SNS. Svojevremeno njegov vrli saradnik Blagoje Spaskovski je izvređao u Boru jednu divnu gospođu, ni sačime izazvan. Odmah se predsednik izvinio toj dami, ali nije ukorio bahatog saradnika. Te bahate svoje saradnike pod hitnim treba da ih pošalje na prevaspitavanje, a on kao novokomponovani student zna gde da ih pošalje.
  • M.A.Pulmolog.

    07.12.2020 13:15
    Švedska
    Švedska ne objavljuju podatke kao ostale države ne plaše narod gledao sam snimak od juče niko ne nosi maske nema distance nema zabrana sve radi normalno a ostale države crne prognoze objavljuju svaki dan u 15h.


  • Lajte kere

    07.12.2020 11:30
    Jakobsfelda

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija