Nova vest
Fudbal

Subota, 10.03.2007.

17:03

Boško Đurovski na klupi Zvezde

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Boško Đurovski vodiće Crvenu zvezdu do kraja sezone, saopštio je predsednik kluba Dragan Stojković novinarima posle meča sa Vojvodinom, koji je Zvezda izgubila rezultatom 3:0. Stojković je rekao da je razočaran postupkom Dušana Bajevića, koji je napustio klupu posle 70 minuta igre.

Bajević je postavku podneo već napuštanjem klupe, a kasnije mi je to potvrdio usmeno. Razočaran sam takvim postupkom, jer on ne odgovara renomeu kluba kakav je Zvezda“, rekao je Stojković.

Stojković je rekao da neće biti ishitrenih odluka.

Nema ishitrenih odluka. Do kraja sezone ekipu će voditi Boško Đurovski. Potpuno razumemo stav navijača. Oni su skandiranjem rekli šta misle o situaciji“.

Pre Stojkovića na konferenciji za novinare pojavili su se i predstavnici navijača, koji su saopštili da će, ukoliko Zvezda ne osvoji titulu, još neko doživeti sudbinu kluba, tj. da će ga napustiti ili oni, ili uprava.

Ponavljam da neće biti ishitrenih odluka. Ja sam uveren da ćemo osvojiti titulu. Ako se to ne desi, videćete moju reakciju“, rekao je Stojković.

Novi trener Zvezde Boško Đurovski nije krio nezadovoljstvo.

„Ovo je teži poraz nego onaj od Partizana. Iznenađen sam odlukom Bajevića. Trideset godina sam u ovom klubu i znam da je Zvezda veća od svih nas“.

Trener Vojvodine Milovan Rajevac bio je očekivano zadovoljan.

Zadovoljan sam igrom svog tima. Znali smo da će se Zvezda otvoriti kada smo poveli“, rekao je Rajevac.

Dosadašnji trener Zvezde Dušan Bajević nije se obratio novinarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

177 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu