Foto: MN Press
Foto: MN Press

Andrea povredila Ahilovu tetivu

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.12.20. | 00:40

Možda i najteža povreda u svetu sporta, velika šteta...

Velika, velika šteta...

Andrea Lekić definitivno je doživela povredu Ahilove tetive. Sumnjalo se odmah da je to u pitanju, a kasnije je na zvaničnom sajtu naše reprezentacije izašla informacija i potvrda da je u pitanju jedna od povreda koju svakako želite da izbegnete.

Izabrane vesti

U pitanju je jedna od najtežih povreda u svetu sporta. Za nju se obično prepisuje višemesečno mirovanje i lečenje.

"Srednji bek naše selekcije doživela je povredu Ahilove tetive. Više informacija o povredi biće poznato u nedelju", stoji na zvaničnom sajtu naše reprezentacije.

Podsećamo, Lekićeva je povređena na otvaranju Evropskog prvenstva i to u velikoj pobedi Srbije nad Holandijom od 29:25. Sve se dogodilo posle nezgodnog doskoka krajem prvog poluvremena…

Kako se ističe na sajtu Rukometnog saveza, više informacija o povredi biće poznato u nedelju posle pregleda. Do nedavno su se prednji ukršteni ligamenti smatrali najtežom povredom, ali Ahilova tetiva se u poslednje vreme smatra možda i još nezgodnijom.

Nažalost, za našu najbolju rukometašicu šampionat je gotov, verovatno i sezona. Nadamo se da će Lekićeva izdržati ovaj udarac i vratiti se jača. Sigurno će kao naša najbolja igračica mnogo nedostajati i saigračicama do kraja ovog šampionata.

Reprezentacija Srbije već u nedelju od 16 časova igra protiv Mađarske.


 



tagovi

EP rukometAndrea Lekić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara