Foto: Reuters
Foto: Reuters

Pala osmica u Argentini, Tukuman rastura u Kupu

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.12.20. | 00:10

Isplati se igrati na ovaj klub, posebno uz 3+

Možda Atletiko Tukuman imenom ne spada među najveće klubove Argentine, ali svakako treba obratiti pažnju na njega ove sezone jer igra veoma dobro u Kupu - i pre svega efikasno.

Plavo-beli sastav večeras je gostovao Union Sante Feu i slavio je sa 5:3! Dakle, čak osam golova na jednoj utakmici. U poslednja dva meča Atletiko Tukuman dao je osam golova, a na protekloj utakmici ovog tima viđeno je ukupno pet pogodaka, bilo je 3:2 protiv Arsenal Sarandija.

Izabrane vesti

Tukuman je protiv Santa Fea rešetao iz svih pozicija, pa čak i kada je domaćin spustio na 2:3, Tukuman je dao još dva gola do kraja i nije ništa preputstio slučaju.

Na taj način je ovaj sastav pokazao pravu dominaciju u okviru Kupa Dijega Maradone i sada ima šest pobeda u šest utakmica. Uz gol razliku 19-8.

Dakle, ovaj tim je prava mašina za trijumfe i to neretko uz dosta golova. Tukuman je star tim, osnovan je pre 118 godina, igra na stadionu od 35.000 navijača i voli da postiže golove, a često ih i prima.

Zapamtite ovo ime za slučaj da ga vidite sledeći put u MOZZARTOVOJ listi ili na našem sajtu za online klađenje – mozzartbet.com.



tagovi

Atletiko Tukuman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara