REZZIME DANA (subota): Barsa i Ajaks sve pokvarili...

Vreme čitanja: 5min | sub. 05.12.20. | 23:35

Pogledajte ko vam je 5. decembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

JUVENTUS - TORINO (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:1

Kriza je odavno uočljiva u redovima Juventusa. U više navrata je uspeo da razočara ove sezone, remizirao je sa dva od tri nova prvoligaša - dobio jedino Speciju - ali nijednom u dosadašnjem delu prvenstva nije odigrao toliko loše kao u torinskom derbiju. Presporo, bezidejno, bezopasno. Jednostavno, pružio je najgoru predstavu u sezoni. Međutim, i takvom partijom je uspeo da ostavi Torino bez ijednog boda - 2:1 (0:1).

Opširnije OVDE.

ATLETIKO MADRID - VALJADOLID (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 2:0

Sa razlogom brojni fudbalski stručnjaci veruju da bi Atletiko Madrid ove godine mogao da stane ispred gradskog rivala Reala i Barselone na tabeli španske Primere i domogne se nove titule. Igraju baš onako kako je Dijego Simeone to zamislio, idu korak po korak, svakom rivalu pokažu poštovanje i čini se da na najbolji način koriste krize u redovima prvih favorita za tron. Tako je bilo i protiv Valjadolida u 12. kolu španske Primere, nisu nigde žurili, polako su gradili igru i na kraju upisali siguran trijumf - 2:0.

Opširnije OVDE.

KLUB BRIŽ - SINT TROJDEN (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:0

Ne briljira Briž toliko ove sezone, nije dominantan u belgijskom prvenstvu, ali je najbitnije da pobeđuje. I to na oba fronta. U sredu je savladao Zenit u Ligi šampiona, a večeras minimalnim rezultatom Sint Trujden u 15. kolu Župile lige, probivši se tako do liderske pozicije na tabeli. Zasluženo su crno-plavi večeras slavili. Više su držali loptu u nogama, konkretnije napadali i takav pristup im se isplatio. Rezervista Okereke je pogodio u 57. minutu, svega tri minuta nakon što je ušao u igru i doneo svom timu vredne bodove, ali i vama dobitak.

MONPELJE - PSŽ (tip 2, kvota 1,77) - rezultat 1:3

Kockao se opasno Tomas Tuhel. Nije verovao Nemac da bi Monpelje mogao da mu napravi probleme, kao da je zanemario činjenicu da su Sveci dobili samo jedan od četiri poslednja susreta na Mosonu, nije verovao pa je utakmicu počeo bez teške artiljerije u vidu Kilijana Mpabea i Nejmara, ali na kraju se ipak radovao - 3:1.

Opširnije OVDE.

ČELSI - LIDS (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 3:1

Osamnaest godina je prošlo od poslednje pobede Lidsa nad Čelsijem, a povratnik u Premijer ligu na trijumf protiv Londonskog kluba čekaće makar do 2021. godine, jer je večeras, na Stamford Bridžu, posle preokreta, ostao praznih šaka (3:1).

Opširnije OVDE.

INTER - BOLONJA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 3:1

Dogodilo se i to: Inter je uspeo da izbegne dramu. U dosadašnjem delu sezone neizvesnost je bila neizbežna na mečevima Nerazura. Protiv Fjorentine i Torina slavili su posle preokreta, protiv Đenove tek nakon što su se silno ispromašivali, u Nemačkoj ih je sačuvao VAR - opravdano - od Menhengladba. U 10. kolu Serija A Antonio Konte je pak mirno mogao da isprati meč kraj terena, bez tenzija i nervoze na koju su ga njegovi izavranici navikli u prethodna dva i po meseca. Milanski klub je već posle prvih 45 minuta imao tri boda u džepu, a i kada je Bolonja sredinom nastavka pripretila da ni iz čega može do remija, supersonični Ašraf Hakimi joj je ubio svaku nadu - 3:1 (2:0).

Opširnije OVDE.

PORTO - TONDELA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 4:3

Malo ko je pretpostavio da će Porto i Tondela prirediti pravi fudbalski spektakl u devetom kolu Primeire. Očekivala se lagana pobeda Zmajeva, ali Tondela nije tako mislila, gosti jesu bili u podređenom položaju veći deo susreta, ali su svoje prilike koristili na najbolji mogući način, pa su rezultatski bili u utakmici do poslednjeg sudijskog zvižduka. Na kraju je Porto ipak došao do zasluženog trijumfa u meču u kojem je viđeno čak sedam pogodaka - 4:3.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

BAJERN - RB LAJPCIG (tip 1, kvota 1,72) - rezultat 3:3

Strašan derbi Nemačke, spektakularnih 3:3 i zaslužena podela bodova! Bajern je konačno naišao na tvrdo. Ovo nije kiks, rezultat opuštanja ili loš dan. Ovo je rezultat sjajne partije RB Lajpciga koji je dva puta vodio usred Minhena i pokazao da će vrlo verovatno do kraja šampionata biti opasan takmac Bavarcima u borbi za tron. I još jedan detalj što će ovaj rezultat Bikova učiniti većim: Bajern je u Madrid putovao s kombinovanim sastavom, štedeo neke od najboljih igrača (Levandovski, Gorecka, Nojer...) upravo za ovaj derbi, dok su Nagelsomanovi momci prolili litre i litre znoja kako bi slavili u Turskoj i ostali u igri za drugu fazu Lige šampiona.

Opširnije OVDE.

AJAKS - TVENTE (tip 1, kvota 1,27) - rezultat 1:2

Vezali su fudbaleri Ajaksa šest pobeda u Erediviziji, ponovo se sticao utisak da će se prošetati kroz holandski šampionat. Doživeli su tek jedan poraz u prvih deset kola, a onda su u 11. dočekali Tvente. Gosti iz Enšedea odlično su se spremili za meč na Johan Krojf Areni, trener Jans je još jednom pokazao da obavlja sjajan posao. Bili su ravnopravan rival, pametno su loptu prepustili rivalu i koristili svoje vrline, pre svega brzinu i odlučnost bivšeg igrača Kopljanika Kvensija Meniga. Na kraju je i 25-godišnji krilni fudbaler presudio aktuelnom šampionu, srušio je sastav iz Amsteradama u njihovom domu i pokazao da nisu tako nedodirljivi - 1:2.

Opširnije OVDE.

KADIZ - BARSELONA (tip 2, kvota 1,33) - rezultat 2:1

Sezona kakve nikada do sada nije bilo za Kadiz. Sezona u kojoj su se žuti večeras okitili nadimkom Ubice velikih. Posle pobede nad Realom usred Madrida, Kadiz je dodao i trijumf nad Barselonom! Ovaj mali klub uspeo je da u dva meseca objedini pobede nad najveća dva španska kluba, dva svetska giganta i smeši se iz gornjeg dela tabele, ispred oba velikana, tamo gde nikada ranije nije bio – 2:1.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara