Barsa opet razočarala!

Autor: Darko Mitrović
subota 05.12.2020.
22:55
Izvor: Sportske.net

Četvrti poraz Barselone u samo deset odigranih kola.

Beta/AP Photo/Alvaro Rivero
Beta/AP Photo/Alvaro Rivero

Povezane vesti

Barselona igra po sistemu toplo-hladno ove sezone, svašta se od nje može očekivati, pa imajući to u vidu, možda večerašnji poraz od Kadiza u 12. kolu La Lige i nije tako veliko čudo.

Na kraju, domaći tim je slavio sa 2:1 i sada na tabeli ima četiri boda više, doduše uz dva meča više od Barselone, koja je ostala na sedmom mestu sa 14 osvojenih bodova.

Da će Barsa ovde imati problema najavio je Himenez vodećim golom već u osmom minutu meča. Sve se dogodilo posle kornera, lopta sa leve strane ubačena na prvu stativu, potom vraćena na drugu gde ju je sačekao Himenez i savladao Ter Štegena - 1:0.

Igrao se 57. minut meča, Leo Mesi je pokušao da na ivici kaznenog prostora napravi pometnju u odbrani Kadiza, na kraju je prosledio loptu ka Đordiju Albi na levoj strani, a umesto očekivanog centaršuta Alba je šutirao na gol i - pogodio za izjednačenje na 1:1.

Ali, samo šest minuta kasnije Kadiz je  uspeo da vrati rezultatsku prednost. Naizgled, Barsa je imala sve pod kontrolom, loptu u svom posedu, ali onda loše vraćena lopta za iznenađenog Ter Štegena, koji se ne snalazi, a sve to je na pravi način ispratio Negredo, došao do lopte i prosledio je u nebranjenu mrežu - 2:1.

Očekivao se novi odgovor Barse, koja je u 73. i 76. minutu stvorila dve izgledne prilike preko Desta, pa Mesija, ali domaći su se odbranili, a onda su preko Aljeha u 83. minutu mogli i do trećeg gola, ali je izostala željena zavbršnica i Ter Štegen je uhvatio loptu.

U finišu još par prilika na obe strane, Grizman je u 90. mogao da donese bod gostima, u nadoknadi je i Mesi pokušao iz slobodnog udarca, ali na kraju bez promene rezultata, pa domaći slave ogromna tri boda, a Barsi ostaju nove velike brige u ovoj čudnoj sezoni...
-
Baner

 
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Sunday, 06.12.2020
18:55

ahahahaha ovo vec postaje presmesno :D Kuman ce dokusuriti FARSELONU kao sto je i pre koju god VALENCIJU xD

avatar
Uncounquered
Sunday, 06.12.2020
10:35

Barselona ce tek da gubi tamo gde treba da dobija...njima je cilj top 4 ove sezone i to je to...ovo je klasicna prodana utakmica kladionicama...i tek ce da ih prodaju jer su u dugovima do guše...na ovaj ili onaj nacin moraju nekako pare da preliju u klub.

avatar
fadsasdfads
Sunday, 06.12.2020
01:55

Kakav masterklas Pessija hettrik i 3 asistencije! Oh wait... 😂😂😂

avatar
P. S.
Sunday, 06.12.2020
01:34

The song remains the same. Na stranu što su zasluženo izgubili, ali sama igra je potpuno besmislena i mučna za gledanje. Dva dovoljna razloga da sledeću prvenstvenu utakmicu Barse odgledam samo ako baš baš ništa pametnije ne budem imao da radim i baš baš ništa pametnije ne bude na programu u tom terminu.

avatar
NeOs
Sunday, 06.12.2020
00:33

Nazalost mora se reci da Barca poslednje vreme bolje igra bez Messija nego s njiim. Dembele bi morao biti starter, Messi zamena.
Nikako mi nije jasno to napadanje kroz sredinu, ko glavom kroz zid. Nema sanse da probiju takvu odbranu takvom sporom igrom. Tu fali tika-taka, za drugaciju igru - tipa glava, skokovi nisu sposobni, fale sutovi sa distance. Busquets polako u penziju, De Jong u Barsin B tim. Zamislite koliko bi ubitacan napad bio sa Dembelejem na jednoj i Neymarom na drugoj strani.

avatar
Mirjevac
Sunday, 06.12.2020
00:02

Barca poklonila pobedu Kadizu, tako je i Sevilja poklonila pobedu Realu! Ovaj Kuman ili da nesto uradi ili neka podnese ostavku inace ce barca da ispadne sa ovakvom igrom, on se pokaza losiji od Valverdea!

avatar
fadsasdfads
Sunday, 06.12.2020
01:54

Aha bas je Sevilja poklonila pobedi,Kadiz je mogao ubedljiv8je da pobedi ove luzere

avatar
Strateg Lalatovic
Sunday, 06.12.2020
00:01

Mesi i Grizman su se bukvalno potukli oko lopte,jednostavno je da ne mogu da igraju zajedno,s tim sto bez mesija barselona deluje kao pristojan tim.Dobro se i Kadiz branio mora se reci,ali ako Barsa nece i ovu sezonu da izgubi,na zimu bi morali da prodaju Mesija i da se pojacaju cak i u napadu.Danas je uz Ter Stegena bio najgori na terenu!

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 05.12.2020
23:58

Kafiz opravdao ulogu favorita protiv slabije plasiranog tima na tabeli, taj cirkus od kluba vise niko ne uzima za ozbiljno

avatar
Coole
Sunday, 06.12.2020
00:10

Igra ocaj, beskonacno dobacanje lopte sa jedne strane na drugu bez ikoga da proba neki dribling, probije i da rizikuje i eventualno otvori neku sansu. Griezmanu najveci problem kretanje, snalazi se nesto kao jovic u realu, brajtvajta ne treba komentarisati iskreno niko ni ne ocekuje od njega nista. Lengle najgori stoper univerzuma kao sto odavno pricam, alba ne postoji u odbrani tip igra krilo vise... Kuman stavlja kutinja na krilo, kao valverde da ga je savjetovao kako da ga unisti. Sve u svemu veoma mucna igra barse za gledanje.

avatar
Bádr Hari
Sunday, 06.12.2020
11:38

Nije problem što vređaš cirkus od kluba samo nemoj mog idola Messija.😂

avatar
Bádr Hari
Saturday, 05.12.2020
23:58

moracu da svalim krivicu na sudije a tu problematiku cu objasniti sa svojih brojnih profila kao sto su Inter Milan,Celtik,04,xenon,El Pistolero,Mancester City FC. :D

avatar
Bádr Hari
Saturday, 05.12.2020
23:57

da je moj idol Messi bio raspolozen dao bi lagano het trik danas. :D

avatar
Buva
Sunday, 06.12.2020
08:17

Standardno smaras.