Gabrijel Hajnce (©AFP)
Gabrijel Hajnce (©AFP)

Informacije iz Argentine: Gabrijel Hajnce odlazi u MLS

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.12.20. | 02:43

Legendarni defanzivac preuzima Atlantu

Gabrijel Hajnce je ubrzo nakon igračke karijere započeo trenersku, kojom se bavi više od pet godina. Do sada je promenio tri kluba, a najduže se zadržao u Velez Sarsfildu, gde je bio od januara 2018. godine do marta 2020. Prethodno je vodio Gudoj Kruz i Argentinos Juniors, ali se čini da je došao trenutak za promenu zemlje.

Kako piše TyC Sport, nekadašnji defanzivac PSŽ-a, Mančester junajteda i Real Madrida, blizu je dogovora sa članom MLS lige Atlanta Junajtedom.

Izabrane vesti

Čelnici Atlante do sada su uvek postavljali vrlo zvučna fudbalska imena na trenersku poziciju. Prvo ih je vodio Herardo Tata Martino, a potom i Frank de Bur. Holanđanin je u julu ove godine napustio trenersku poziciju, a na mesto privrenog šefa stuke postavljen je Škot Stiven Gles.

Atlanta iza sebe ima razočaravajuću sezonu, u kojoj nije uspela da se domogne plej-ofa, ali se veruje da bi sledeća mogla da bude znatno uspešnija. Inače, radi se o klubu koji je pre pandemije korona imao ubedljivo najveću posetu na svom stadionu. Tokom 2019. godine klub je prosečno gledalo 52.510 gledalaca.


tagovi

Gabrijel HajnceAtlanta junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara