Emocija ne jenjava: Čakarera za Maradonu u Santijagu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.12.20. | 01:39

Lep performans navijača Sentral Kordobe

Dani prolaze, ali emocija zbog odlaska legendarnog Dijega Armanda Maradone još uvek ne jenjava u njegovoj Argentini. Ovoga puta od El Pibea oprostili su u Santijago del Esteru, na utakmici Sentral Kordobe i Santa Fea (0:2).

Grupa navijača Sentrala odsvirala je i otpevala tradicionalnu "čakareru" u čast jednog od najboljih igrača u istoriji fudbala i tako stala uz grupu ljubitelja fudbala koji su se na originalan način oprostili od legendarnog fudbalera.

Izabrane vesti

U utakmici koja generalno ništa nije odlučivala Kolon Santa Fe je potvrdio dominaciju u Grupi 2 Kupa Dijega Armanda Maradone i napravila odličnu podlogu za drugu fazu turnira.

Gosti su od početka do kraja utakmice dobro znali šta žele. Poveli su golom vremešnog Luisa Migela Rodrigeza sa bele tačke u 17. minutu, dok je konačan rezultat posle brze akcije i odlične povratne lopte Kristijana Bernardija postavio Fakundo Farijas.

Odličnom Kolonu je ovo bila četvrta pobeda u grupi, čime je otišao na nedostižna četiri boda prednosti od drugoplasiranog Independijentea i tako obezbedio prvu poziciju na tabeli. Sentralu je ovo bio treći poraz, a drugi od Kolona. Oba puta je bilo 0:2.



Kup Dijega Armanda Maradone, Grupa 2:

Sentral Kordoba - Kolon Santa Fe 0:2 (0:1)

Nedelja:

21.10 (1,83) Independijente (3,30) Defensa i Hustisija (4,30)



tagovi

Dijego Armando MaradonaArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara