Šta se to dešavalo u Kruševcu, na šta aludira trener Voždovca?

Autor: Darko Mitrović
petak 04.12.2020.
20:30
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Osam godina je Napredak čekao prvenstvenu pobedu nad Voždovcem, trener Kruševljana je stavio akcenat i na to, ali njegov kolega iz Voždovca je imao drugačije viđenje utakmice.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Napredak je večeras u prvom meču 17. kola Linglong Superlige savladao na svom terenu ekipu Voždovca sa 3:1, a odmah posle meča, trener kruševačkog superligaša Goran Stevanović je istakao veliku važnost ovog trijumfa svog tima, kako zbog neugodne tradicije protiv ''Zmajeva'', tako i zbog borbe za opstanak.

''Uspeli smo da srušimo tradiciju, ali Voždovac je zaslužio poziciju na kojoj se nalazi. Igraju zaista dobar fudbal, na jedini način na koji smo mogli, mi smo dobili utakmicu. Igrali smo tvrdo pozadi, preskočili smo sredinu terena gde su oni izuzetno jaki. Uspeli smo da prebacimo težište na njihovu polovinu i da postignemo golove. Veoma važna pobeda u borbi za opstanak'', istakao je Stevanović za TV Arena Sport.

Šef struke Voždovca Jovan Damjanović nije imao ništa da zameri svojim igračima, njegovo veliko razočaranje je izazvalo nešto drugo, ili neko drugi...

''Čestitam Napretku na pobedi, oni ljudi pošteno rade svoj posao - i njihov trener, i igrači. Ali, bolno je kada ovako provedete vreme u Kruševcu, gde je trebalo da bude jedna fudbalska predstava, a bilo je malo fudbala i malo sporta. Tužan sam i razočaran jer sam morao da prisustvujem svemu ovome. Čestitam mojim igračima na igri, herojskom i pravom fudbalu'', istakao je Damjanović.

Na dodatno pitanje reporterke šta ga je toliko razočaralo, Damjanović je kratko odgovorio:

''Ceo ambijent, ceo ovaj događaj me je rastužio''.
-
baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke