LSL - Preokret Napretka, ''Zmajevi'' ostali praznih šaka!

Autor: Darko Mitrović
petak 04.12.2020.
20:07
Izvor: Sportske.net

Veoma važna pobeda ekipe Gorana Stevanovića u borbi za opstanak.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Sedamnaesto kolo Linglong Superlige Srbije počelo je utakmicom u Kruševcu, gde je Napredak večeras savladao ekipu Voždovca rezultatom 3:1.

Gosti su bili bolji rival u uvodnom delu meča, što su uspeli da krunišu u 18. minutu, kada je posle veoma lepe akcije kroz sredinu Pantović savladao golmana Jordanova za vođstvo Voždovca od 1:0.

Dvanaest minuta trajala je ova prednost ''Zmajeva'', a onda je usledio odličan centaršut Saše Marjanovića iz slobodnog udarca sa leve strane, najviši u skoku na ivici peterca bio je Marinković i Napredak je izjednačio na 1:1.

Voždovac je potom imao još par izglednih prilika, nije ih iskoristio, a preokret je usledio u 81. minutu, kada su domaći iznudili jedanaesterac preko Ćukovića, koga je u kaznenom prostoru Voždovca oborio Milosavljević.

Najstrožu kaznu je odlično izveo Alen Melunović, koji je poslao neodbranjivu loptu u gornji levi ugao Puletićevog gola - 2:1.

Pred sam kraj meča, Melunović još jednom pogađa mrežu, na asistenciju Kostića, kada je ostao potpuno sam pred golom Napretka i rutinski je samo prosledio loptu u mrežu.

Voždovac je ostao na 28 bodova na šestom mestu na tabeli, a Napredak se probio na šesnaesto mesto sa 16 osvojenih bodova.
-
baner
 
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 04.12.2020
22:24

Протадиле стевановићеве старе везе.