Nova vest
Fudbal

Petak, 04.12.2020.

14:43

Klop: Nisam kao Nevil, ja brinem za sve igrače

Jirgen Klop, menadžer fudbalera Liverpula, nastavio je verbalni rat sa Gerijem Nevilom, stručnim komentatorom i bivšim asom Mančester junajteda.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Klop: Nisam kao Nevil, ja brinem za sve igrače
Photo by Michael Regan/Getty Images

Nevil je nedavno ošto zamerio Klopu da izjavama poput one posle meča sa Brajtonom, kada se žalio na raspored, želi da skrene pažnju i pokuša svojim igračima da obezbedi bolje vreme za utakmice, kao što je nekad radio i Aleks Ferguson.

Klop je uoči nedeljne utakmice na "Enfildu" sa Vulverhemptonom odgovorio na Nevilove optužbe.

"Čuo sam šta je Nevil rekao, razumem, ali ne mogu tačno da ga citiram, mada moram da kažem da se ovde ne radi o Liverpulu. Šta god da misli to je verovatno odraz onog što bi on radio i kako bi se on nosio sa situacijom. Ipak, ne bi trebalo da misli da sam ja kao on, ja ovde govorim o svim igračima, ne samo mojim iz Liverpula. On je rekao da su tri zamene dovoljne. Ostalo je tako jer se za to nije glasalo u četvrtak, to ne znači da je problem rešen", kaže Klop.

On se zalaže da se klubovima pomogne i dozvoli pet zamena.

"Nije stvar u Liverpulu, ja nemam u ovom momentu ni pet zamena koje bih izvršio. Mogu da pozovem igrače iz mladog tima da bih popunio rupe i to je u redu, to je naš problem i nema veze sa opštim problemon, ali radi se igračima, o menadžmentu i ništa više. I fudbal je kao i sve drugo u problemu zbog ove kovid situacije, treba raditi najbolje što se može i ne možemo da ignorišemo činjenicu da nije dozvoljeno da imamo pet izmena smo zato što neko smatra da je to prednost za neke. Nije prednost i to ću stalno ponavljati", zaključio je Klop.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve