0
Odbojka

Foto: Youtube screenshot

EVROPSKA ODBOJKAŠKA FEDERACIJA SAOPŠTILA JE DOMAĆINE EVROPSKOG PRVENSTVA U ODBOJCI 2021. GODINE!

Objavljeno: 04.12.20 u 18:29

Evropsko prvenstvo za odbojkaše održaće se sledeće godine u Poljskoj, Češkoj, Finskoj i Estoniji, danas je saopšteno iz Evropske odbojkaške federacije.

Kako je naveo Odbojkaški savez Srbije, utakmice će se igrati u Katovicama, Gdanjsku, Krakovu (Poljska), Ostravi (Češka), Tempereu (Finska) i Talinu (Estonija). Takmičenje po grupama će se igrati u Krakovu, Ostravi, Tempereu i Talinu.

Dok će se mečevi osmine finala i četvrtfinala igrati u Gdanjsku i Ostravi, a Katovice će biti domaćin polufinalnih mečeva, kao i velikog finala i utakmice za treće mesto.

Predloženo je da se šampionat odigra od 2. do 19. septembra 2021. godine.

Osim ekipa organizatora plasman na Evropsko prvenstvo izborili su Srbija, Slovenija, Rusija, Italija, Ukrajina, Francuska, Nemačka i Belgija. Preostalih 12 učesnika biće poznato posle kvalifikacija.

Naša reprezentacija je aktuelni šampion Evrope pošto je u finalu 2019. godine savladala reprezentaciju Slovenije sa 3:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter