Kako će Partizan bez trojice napadača, ovo je sastav za ''Čuku''?

Autor: Darko Mitrović
petak 04.12.2020.
16:47
Izvor: Sportske.net

Nikako crno-beli da kompletiraju ekipu, a pred meč sa Čukaričkim su u dodatnom problemu.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan očekuje još jedan težak meč ovog vikenda, u goste im dolazi ekipa Čukaričkog koja igra u sve boljoj formi, a posao ekipi Aleksandra Stanojevića biće dodatno otežan zbog činjenice da trener crno-belih ne može da računa na čak trojicu napadača - Žan-Kristofa Bajbeka, Lazara Markovića i Filipa Holendera, koji je zaražen koronavirusom.

Zbog toga je pitanje napadača najinteresantnije pred ovaj duel, a Stanojeviću su na raspolaganju sada ostali samo krilni napadač Takuma Asano i mladi Nikola Štulić.

S obzirom da današnju konstataciju trenera crno-belih da je Štulić ''još mlad, da mora da se dokaže na treningu i pokaže da je spreman da nosi igru Partizana u napadu'', utisak je da dileme neće biti i da će Asano predvoditi napad ekipe iz Humske.

Šta je sa ostatkom tima?

On se manje-više iskristalisao u prethodnih par mečeva, ali biće takođe zanimljivo da li će se Banjak vratiti u startnu postavu, ili će Igor Vujačić i ovoga puta dobiti prednost na mestu štopera, s obzirom da je ukazanu priliku vrlo dobro iskoristio.
-
baner

Još jedna dilema je Natho ili Suma u startnoj postavi, ali pošto Suma prema rečima Stanojevića ''nije siguran da Gvinejac može da izdrži veći deo utakmice'', najverovatnije će, kao i protiv TSC-a Natho početi, a Suma nastaviti u drugom poluvremenu.

Prema tome, sastav Partizana bi trebalo da izgleda ovako:

Stojković - Miljković, S. Marković, Vujačić (Banjak), Urošević - Zdjelar, Šćekić - F. Stevanović, Natho (Suma), Jojić - Asano.

Utakmica Partizan - Čukarički igra se sutra od 16 časova u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
k.na.bicikli
Saturday, 05.12.2020
12:18

Koliko lose laze oavj Stanojevic..Suma kao ne moze da izdrzi? a ona tri amatera mu redovno igraju,zna se i zasto..Sadik je mogao jos do kraja sezone da izdominira po ovom blatu za to vreme da mu se nadje ili uigra naslednik..

avatar
trifun
Saturday, 05.12.2020
08:56

Oterali od dela navijača omrznutog Ožegovića,koji nije dobio pravu šansu kao drugi,eno ga u Adani gde igra od početka prvenstva.Na osam odigranih utakmica dao pet golova.Na dve po dva gola i na jednoj jedan gol iz penala.Znači posle dve sezone gde nije igrao u Rusiji i Nemačkoj,u Turskoj igra kao preporodjen.Ali to su naša posla i zato nam ide kako ide.Nikako!!!

avatar
Osijek 51
Friday, 04.12.2020
20:40

Suma NE MOZE, a Jojic je kao spreman, Miljkovic je spreman siguran, koristan, sad sam bez brige.....

avatar
Shadows
Friday, 04.12.2020
18:13

Jojic nista nije pokazao samo je stetu doneo neka ga odmah oteraju.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 04.12.2020
18:02

E, ne verujem bas da Bajbek moze da igra stopera:-D Sto je najsmesnije, meni se prvo ucinilo da si ga napisao umesto Banjaka gore, a posle si i ti sam pogresio:-D