Florijan Hibner (Union Berlin) i Kšištof Pjontek (Herta)
Florijan Hibner (Union Berlin) i Kšištof Pjontek (Herta)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Zakon velikih brojeva proguraće keca na Hertu

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.12.20. | 11:30

Pročitajte nekoliko predloga za 4. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 18:30
Holstein Kiel - Bochum
ID: 5249973

Posle tri vezana remija Holštajn Kil je u prošlom kolu konačno upisao novu pobedu i to em veoma ubedljivu (3:0), em na gostovanju Hanoveru. Da mu dolazi ekipa koja ne zauzima drugo mesto na tabeli i nije toliko dobra na strani kec bi bio siguran, ovako se opredeljujemo za GG.

 


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.62)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 17:30
Besiktas - Kasimpasa
ID: 5250484

Kasimpaša beleži pristojne rezultate, ali to nije razlog da pobegnete od keca u malom istanbulskom derbiju jer ako je objektivno jači Bešiktaš pre nedelju dana savladao Fenerbahče, zašto ne bi i Apače? Tradicija nagoveštava i dosta pogodaka na obe strane, pa i kombinacija mami.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.92)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 18:30
Barnsley - Bournemouth
ID: 5249762

Da Bornmut, koji se bori za vrh nije pre nedelju dana odigrao samo 2:2 na gostovanju neubedljivom Roteramu, a zatim u utorak izgubio kod kuće od Prestona sa 3:2 verovatno bismo vam preporučili dvojku, iako je Barnsli neprijatan domaćin. Ovako nam GG deluje znatno sigurnije.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.85)
Vredi probati
BELGIJA 1 | 20:45
Zulte-Waregem - Anderlecht
ID: 5250368

Varegem je “preslišao” Gent, ali taj rezultat više govori o slabostima Bafala nego moći Zulteovaca, koji su Anderlehtova redovna “mušterija”. Istina, Ljubičasti se uvek pomuče da bi slavili na Rehenbohu, što ne znači da sumnjamo u dvojku, nego da bi moglo da je isprati GG.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 20:30
Hertha - Union Berlin
ID: 5249387

Union je prošle sezone kao debitant u Bundesligi prijatno iznenadio, a u ovoj igra još bolje i doživeo je samo jedan poraz (i to kao domaćin). Međutim, po zakonu velikih brojeva i on jednom mora da izgubi na strani, pa makar i od gradskog rivala, te vredi probati sa kecom.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.65)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 21:00
Nimes - Olympique Marseille
ID: 5251538

Dok je u LŠ do utakmice sa Olimpijakosom služio za podsmeh, Marselj u francuskom prvenstvu fino gura i blizu je vrha, i to sa dva meča manje od konkurencije. Nim je van forme i dvojka je realna, mada GG nije isključeno, no kvota na ishod je takva da bi bila šteta propustiti je.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Ath.Bilbao - Celta
ID: 5249274

 

Momci sa San Mamesa odigrali su utakmicu manje nego klub iz Viga, ali imaju tri boda više. Pritom, vezali su tri prvenstvene pobede na svom terenu, od kojih je ona poslednja, protiv Betisa, bila veoma ubedljiva (4:0). Selta se muči i ove sezone, te je kec sasvim izgledan.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Za izbegavanje
SEVERNA IRSKA 1 | 20:30
Dungannon - Coleraine
ID: 5249544

U sedam dosad odigranih kola domaći su osvojili pet bodova, a na poslednje dve utakmice primili su osam golova, a postigli samo dva. Međutim, ni rival ne može da se pohvali formom - ima dva boda više, ali je i u seriji od tri poraza, odnosno četiri meča bez pobede. Preskočite.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (1.65)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara