DERBI U HUMSKOJ: Zvezda gostuje Zlatiboru, Partizan dočekuje Čukarički!
Foto: Starsport©

SUPERLIGA

DERBI U HUMSKOJ: Zvezda gostuje Zlatiboru, Partizan dočekuje Čukarički!

Fudbal -

Od petka do ponedeljka na programu su svi mečevi 17. kola fudbalske Super lige Srbije - Crvena zvezda će gostovati Zlatiboru, a Partizan dočekuje Čukarički.

Prvi meč 17. kola igra se u petak od 18.00 u Kruševcu kada će domaći Napredak dočekati Voždovac. Napredak nikada nije slavio protiv Voždovca u prvenstvenim okršajima i svakako će pokušati da sruše tu tradiciju.

Domaći tim trenutno zauzima 17. mesto na tabeli sa 13 bodova, dok je Voždovac sedmi sa 27 bodova.

U subotu su na programu dve utakmice. U meču u kojem će biti apsolutni favorit, ekipa Vojvodine će dočekati Mačvu od 14.00. Ekipa Nenada Lalatovića je treća na tabeli sa 33 boda, dok je Mačva pretposlednja sa 11 osvojenih bodova.

Dva sata kasnije počeće meč u Humskoj gde će domaći Partizan dočekati Čukarički u derbi meču ove runde. Crno-beli u ovaj meč ulaze kao drugoplasirani tim prvenstva sa 35 bodova, dok je Čukarički četvrti sa šest bodova manje.

Nedeljni program će od 13.00 otvoriti Inđija i Spartak, a sat kasnije počeće još tri utakmice: Javor - TSC, Radnik - Proleter i Mladost - Novi Pazar.

Poslednji meč u nedelju igra se od 16.00 u Užicu gde domaći Zlatibor dočekuje lidera šampionata, ekipu Crvene zvezde.

Posle velikog uspeha u Ligi Evropa, izabranici Dejana Stankovića želeće da nastave seriju pobeda u domaćem prvenstvu. Crveno-beli su prvi na tabeli sa 44 boda, dok je Zlatibor na poziciji 16 sa 15 bodova.

Ovo kolo Super lige Srbije završava se u ponedeljak kada su od 13.00 na programu dve utakmice. Bačka će dočekati Metalac, dok će niški Radnički gostovati Radu.

Parovi 17. kola: Danas: Napredak - Voždovac (18.00) Subota: Vojvodina - Mačva (14.00) Partizan - Čukarički (16.00) Nedelja: Indjija - Spartak (13.00) Javor - TSC (14.00) Mladost - Novi Pazar (14.00) Radnik - Proleter (14.00) Zlatibor - Crvena zvezda (16.00) Ponedeljak: Bačka - Metalac (13.00) Rad - Radnički Niš (13.00)

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track