©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Čekali dvojku, a Murinjo ode u X

Vreme čitanja: 4min | pet. 04.12.20. | 08:19

Pogledajte ko vam je 3. decembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDEpogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

MILAN - SELTIK (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 4:2

Rosoneri su uspeli na svom San Siru da nadoknade deficit od dva gola protiv Seltika. Imajući u vidu kako Milanu ide u Seriji A, odnosno da je potpuno neočekivano ušao u najuži krug kandidata za skudeto, postavljalo se pitanje kako će četa Stefana Piolija odigrati u finišu Lige Evrope i da li će "insistirati" na evropskom proleću. Ispostavilo se da italijanski velikan ne želi da kalkuliše, odigrao je maksimalno i uz pomoć rezultata iz Francuske overio plasman u 1/16 finala.

Opširnije OVDE.

ARSENAL - RAPID B. (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 4:1

Mikel Arteta je kao po običaju i ovog četvrtka promešao karte i još jednom demonstrirao koliko londonski tim kvalitetom odskače od svojih rivala u grupi B. Topdžije su nošene svojim klincima za poluvreme rasturile Rapid na Emiratima, upisale i petu uzastopnu pobedu u Ligi Evrope i matematički otklonile sumnje oko toga ko će kao lider grupe u dalji tok takmičenja, ako je dilema uopšte i bilo – 4:1 (3:0).

Opširnije OVDE.

BENFIKA - LEH POZNANJ (tip 1, kvota 1,30) - 4:0

Posle dva vezana poraza sa Rendžersom, Benfika je deklasirala Leh u Lisabonu i potvrdila mesto u nokaut fazi Lige Evrope. Moćno je izgledala ekipa Žorža Žezusa u sudaru sa poljskim timom, kao nijednom u prethodnih mesec dana, i ono što je najbitnije, deluje kao da se vratila na pobednički kolosek, pošto joj je ovo bio drugi uzastopni trijumf. Goste je otvorio Vertongen na isteku pola sata igre, da bi Nunjez duplirao prednost lisabonskog tima u 57. minutu. U narednom napadu se upisao i Pici, da bi minut pre kraja Vajgl postavio konačan rezultat.

Opširnije OVDE.

RENDŽERS - STANDARD (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 3:2

Rendžers će pod ruku sa Benfikom u narednu fazu Lige Evrope. Škotski velikan je u prvom poluvremenu dva puta nadoknađivao zaostatak za Standardom, da bi na isteku sat vremena igre golom Skota Arfilda po prvi put na meču poveo. Do kraja su izabranici Stivena Džerarda uspeli da sačuvaju rezultat, doduše, tim iz Liježa nije ni pokazao veliku želju da se vrati u meč.  

Opširnije OVDE.

LIL - SLAVIJA PRAG (tip 1, kvota 1,52) - rezultat 2:1

U Lilu je dugo bilo dosadno, a onda je u 64. minutu Čelustka dobio drugi žuti karton i opasno se zakuvalo. Sparta je potpuno neočekivano s čovekom manje povela pogotkom Krejčija, međutim onda je Kristof Galtije u igru uveo veterana Buraka Jilmaza, a Turčin s dva gola u tri minuta sve okrenuo i odveo Lil dalje, uz Milan...

Opširnije OVDE.

MOLDE - DUNDALK (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 3:1

Molde je odbranio ulogu favorita protiv slabašnog Dandalka i stigao nadomak evropskog proleća - 3:1 (2:0). Norveški tim trenutno ima tri boda više od Rapida i bolji međusobni skor sa Austrijancima, pošto je na svom terenu slavio sa 1:0, te će u Beču imati zadatak da istu odbrani ukoliko želi da se po drugi put u istoriji kluba nađe u nokaut fazi Lige Evrope.

Opširnije OVDE.

ANTVERPEN - LUDOGOREC (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:1

Dok je Totenhem patio u Austriji, Antverpen je dokazao da je zasluženo tukao sastav iz Londona pre mesec i kusur dana. Pobedio je još jednom, ovoga puta Ludogorec i, takođe, prošao dalje. Još samo da u međusobnom duelu sa Englezima odluči s koje pozicije.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

LASK - TOTENHEM (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 3:3

Ako je tačan postulat da veliki timovi dobijaju i kad igraju loše, Totenhem nije veliki. Možda će postati, ali će Žozeu Murinju biti potrebno dosta strpljenja da promeni mentalitet londonske ekipe. Kad se očekuje da „zaključa“ utakmicu, makar igrala očajno, obavezno poklekne. Fešbekovi sa premijerligaških duela sa Vest Hemom i Njukaslom ukazali su se gostima u Austriji, ni dva vođstva, ni dva penala, nisu mu bila dovoljna da sruši otpor žilavog LASK-a – 3:3.

Opširnije OVDE.

SOSIJEDAD - RIJEKA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:2

Momci iz San Sebastijana imali su 28 udaraca ka golu Rijeke i 75 odsto posed lopte, a na kraju su morali da se spasavaju. Rijeka je retko prelazila na polovinu rivala, međutim posle dva kornera uspela je da postigne dva gola i tako zaprži čorbu domaćinu. Vodili su Hrvati u dva navrata pogocima Velkoskog i Lončara, da bi Bautista i Naćo Monreal doneli bod Baskima.

Opširnije OVDE.

ZORIJA - LESTER (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 1:0

Kako su Lisice još u prethodnom kolu obezbedile prolaz, Brendan Rodžers je odlučio da sačuva kostur tima za napornu sezonu u Premijer ligi, što se donekle i osetilo u igri engleskog tima. Na kraju i u rezultatu. Ukrajinski predstavnik je pokazao karakter, nije odustajao od pobede iako je u meč ušao bez šansi za odlazak u nokaut fazu, i nagrada za takav pristup stigla je u finišu utakmice, kada je organizovanu akciju u pogodak pretvorio Sajadmaneš.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara