LE (J i K): Šok za Totenhem, Murinjo će biti besan na Harta! Dinamo dominira!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 03.12.2020.
20:52
Izvor: Sportske.net

Dinamo Zagreb sjajan, Totenhem tri puta vodio i nije pobedio!

EPA-EFE/Neil Hall / Pool
EPA-EFE/Neil Hall / Pool

Povezane vesti

Grupa J

Lask - Totenhem 3:3
Antverpen - Ludogorec 3:1

Totenhem je gubio, pa preokrenuo i dva puta vodio, ali to nije bilo dovoljno, Džo Hart je kod drugog i trećeg gola morao bolje da reaguje, na kraju - 3:3.

Totenhem je gostovao Lasku, a Žoze Murinjo je očekivano izveo drugi sastav, odnosno, od najvažnijih igrali su samo Hejbjerg, Ndombele i Son.

Golove smo čekali sve do finiša prvog poluvremena, kada je Mihorl doneo prednost domaćima, u 42. minutu, ali je Geret Bejl u nadoknadi iz penala izjednačio na 1:1.

Totenhem je preokrenuo u 56. minutu, Ndombele je asistirao za Sona, koji izlazi sam na golmana i pogađa dalji ugao za 1:2.

Iznenada je došlo do uzbudljive završnice, pošto je u 84. minutu Egeštajn doneo novo izjednačenje - 2:2. Ipak, samo dva minuta kasnije, novi penal za Totenhem, a siguran sa 11 metara je zaboravljeni Dele Ali.

Činilo se da će Totenhem uzeti nova tri boda, ali je onda pao novi gol na dušu Džoa Harta. Karamoko je šutirao sa distance, dobro je pogodio, ali je utisak da je golman Totenhema i ovde mogao bolje da se postavi.

Antverpen je imao šansu da na svom stadionu sačuva prvo mesto na tabeli ispred Totenhema, i uspeo je u tome. Antverpen je ugostio Ludogorec i slavio rezultatom 3:1.

Belgijanci su poveli u 19. minutu, preko Hongle i na poluvremenu imali prednost od 1:0. U nastavku, u 53. minutu Despodov je izjednačio na 1:1, ali je u 72. De Laet doneo novo vođstvo i pobedu Antverpenu, a potvrdio je Benson u 87. minutu.

Antverpen je lider sa 12 bodova, Totenhem ima 10, i upravo se ova dva tima sastaju u poslednjem kolu u Londonu. Totenhem mora da pobedi ako želi prvo mesto.   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Baner

Grupa K

Fejenord - Dinamo Zagreb 0:2
CSKA Moskva - Volfsberger 0:1

Dinamo Zagreb je nastavio sa sjajnim partijama ove jeseni i u Roterdamu je nastavio svoju dominaciju, pošto je pobedio Fejenord rezultatom 2:0.

Dinamo je poveo golom Bruna Petkovića u nadoknadi prvog poluvremena iz penala, da bi u drugom delu Majer, u 53. minutu postavio konačan rezultat.

Dinamo je ovim trijumfom overio prvo mesto u grupi, sa četiri boda više od Volfsbergera koji je pobedio CSKA u Moskvi minimalnim rezultatom 1:0.
   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boginja iz Bergama
Thursday, 03.12.2020
22:01

Svaka čast Zvezdi ostaju u evropi preko zime i bas mi je drago zbog njih zasluzili su, bas kao sto su zasluzili i navijaci,sve čestitke, a posebne čestitke za Dinamo u jednoj vrlo "jakoj" (za nase klubove) grupi u evropi Dinamo je kolo prije kraja obezbijedio plasaman dalje bez poraza i pazi ovo bez primljenog gola u 5 odigranih mečeva e to se zove dobar posao...Sve najbolje zelim jednim i drugim u nastavku takmičenja, što dalje da izguraju,velika zal ostaje za tim što nema navijača na tribinama da to proslave onako na balkasnki nacin...