Govore jedno, misle drugo: Najdvoličniji među horoskopskim znakovima

Retko ko voli da se druži sa licemernim osobama, koje govore jedno, a misle drugo.

Četvrtak, 03.12.2020.

19:00

Izvor: index.hr

Govore jedno, misle drugo: Najdvoličniji među horoskopskim znakovima
Foto: Depositphotos/buecax

Podeli:

Međutim, svako je upoznao bar jednu takvu osobu u životu. Ako je verovati astrologiji, horoskopski znak u kom je osoba rođena može mnogo da nam kaže o njenom pravom licu, prenosi Your Tango.

Škorpija

Škorpije su sadisti. Vole da se pretvaraju da su neustrašivi i bez osećanja. U društvu retko kad pokazuju svoje pravo lice, ali u tome ne vide ništa loše. Oni misle da je sasvim u redu da se predstavljaju u drugačijem svetlu, sve dok društvo to prihvata.

Blizanci

Blizanci ne znaju kako da komuniciraju, ali znaju kako da navedu ljude da im veruju, dok im u stvarnosti kuju osvetu iza leđa. Ne poštuju nikakva moralna načela i ne brine ih previše da li je ono što rade ispravno.

Lav

Lavovi žele da budu u centru pažnje. Oni su licemeri koji žele da sve bude baš onako kako su zamislili. Žele da se sve događa pod njihovim uslovima, a ako nije tako, brzo će da pokažu svoje pravo lice i počeće da tretiraju ljude oko sebe kao da su smeće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.