Foto: Reuters
Foto: Reuters

Henman se kladi na Đokovića: Lako bi mogao da prestigne Federera i Nadala

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.12.20. | 17:55

„Gledam njegovu igru, fizionomiju, čini mi se da je i dalje u dobroj kondiciji”

Kako koji dan prolazi, sve su jače diskusije vezane za najboljeg tenisera u istoriji. Novak Đoković, Rodžer Federer i Rafael Nadal su ušli u pozne teniske godine i sada je zanimljivije nego ikada.

Zato i ne čudi da se iz dana u dan javljaju različiti ljudi iz sveta tenisa da daju svoju prognozu oko toga ko će na kraju biti GOAT.

Izabrane vesti

Sada je to učinio Tim Henman, bivši četvrti igrač sveta, a njegov glas ide Novaku Đokoviću. Što sve ljubitelja tenisa u Srbiji treba da raduje.

"Ako bih morao da biram igrača koji će na kraju te trke osvojiti najveći broj velikih titula, onda bi to bio Novak Đoković", rekao je Henman.

Vodio se Henman pogledom na fizičku spremu. Tu mu Novak deluje najbolje od sve trojice. Od Federera je mlađi, od Nadala manje istrošen, stiče se objektivni utisak.

"Gledam njegovu igru, fizionomiju, čini mi se da je i dalje u dobroj kondiciji. Mogao bi lako da prestigne Rodžera Federera i Rafaela Nadala. Posebno Rafu, njegovo telo je dosta propatilo zbog tih povreda kolena", zaključio je Britanac.

Pa, neka tako i bude.

Podsećamo, Federer i Nadal imaju po 20 grend slem titula, Đoković je na 17.


tagovi

Novak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara