0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter

ODREĐENE SUDIJE ZA ‘VEČITE’ RIVALE: Poznati arbitri koji će deliti pravdu na mečevima Crvene zvezde i Partizana!

Objavljeno: 03.12.20 u 17:45

Za predstojeće 17. kolo Superlige Srbije delegirane su sudije.

Na meču Partizana i Čukaričkog u subotu od 16 časova pravdu će deliti sudija Lazar Lukić, dok će  susret Zlatibora i Crvene zvezde u nedelju (16.00) suditi Danilo Grujić.

Večiti rivali su već imali primedbe na rad ove dvojice arbitara u prošlim kolima.

PROČITAJTE JOŠ: PORUKA KOJA JE RASPLAKALA SVET! Pele se emotivno oprostio od Maradone: ‘Volim te, Dijego’ (FOTO)

Fudbalski savez Srbije kaznio je sudiju Lukića jer nije udelio crveni karton igraču Zvezde Sekuu Sanogu zbog neopreznog starta u susretu sa Čukaričkim.

Oprečni komentari čuli su se iz tabora Partizana, pogotovo od simpatizera tog kluba, koju nisu mogli da veruju da tu nije bilo najstrože kazne.

Crveno-beli su, sa druge strane, tražili drastičnu kaznu za sudiju Grujića zbog spornog penala koji je sudio u Partizanovu korist na gostovanju Napretku u Kruševcu.

U Humskoj, sudiji Lukiću će na linijama će pomogati Goran Beljin i Miroljub Petković, dok je četvrti arbitar Novica Anđelovski.

Na Zvezdinom gostovanju Zlatiboru, osim sudije Grujića, na aut liniji će se naći Jovan Grujić i Dejan Dimitrijević, a četvrti delilac pravde će biti Dragan Čolović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter