Kraljica Leticija – Učiteljica elegancije: Kombinacija pred kojom su ustuknuli modni znalci

by | decembar 3, 2020

Osim što je prva pripadnica dinastije, zanosna plemkinja često ostavlja bez teksta svojim odevnim kombinacijama. Da vidimo kakvu fashion fantaziju je kraljica Leticija pripremila ovog puta…

Oduvek verna eleganciji, španska kraljica ne odstupa od klasike, a komadi koje bira, često su svedenih i mirnih boja. Najzastupljenije nijanse u njenim izdanjima su siva, braon i ljubičasta. Neprolazni klasik u jednom od ova tri navedena kolorita ponela je nedavno i za posetu novootvorenoj bolnici u Toledu. (Pročitaj: Vojvotkinja nikad ženstvenija: Modni komad koji žene u Srbiji obožavaju)

Carlos Alvarez / Stringer / Getty Images Entertainment via Guliver

Kraljica Leticija – Modno savršenstvo na delu

Sivi komplet koji se sastoji od unikatnog blejzera i suknje „A” kroja savšeno je isticao njenu vitku figuru. Ovi odevni komadi sačinjeni su od vune pa su samim tim udobni i topli. (Pročitaj: Farmerke Dženifer Aniston su sve što ćete poželeti ove zime)

Decentnost na delu usavršio je i detalj koji je svima ukrao pažnju, a radi se o cvetnom vezu koji je takođe bio veoma moderan ranije. Ovaj sofistirani komplet, kraljica Leticija ponela je i pre nekoliko godina. Izuzetno je očuvan, čini se lak za održavanje, a pritom je idealan za jesenju i zimsku sezonu. (Pročitaj: Kožna jakna – trend ili klasika)

Dizajn potpisuje Felipe Varela.

Još jedna modna kombinacija koje je nedavno izazvala opšte odušvljenje bila je u drugoj kraljičinoj omiljenoj boji. U pitanju je kombinacija sive i ljubičaste koja je u ovom slučaju bila izuzetno efektna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Royal Addicted (@royaladdicted_new)

Vitka plemkinja ponela je kaput i haljinu istih boja, a sve to ukombinovala je uz savršene srebrno-sive cipele na visoku štiklu. Izgledala je zanosno, a vi u našoj anketi odlučite koja kombinacije je zaslužila ocenu 10!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shoe shunt (@shoe_shunt)

Koja kombinacija je ubedljivo najbolja?

Loading ... Loading ...
lepotaizdravlje.rsCarlos Alvarez / Stringer / Getty Images Entertainment via Guliver