Zvezdaški tiket: Kvota 7,00 na pozitivne rezultate u Beogradu i Tel Avivu

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.12.20. | 14:21

MOZZART časti one koje veruju u crveno-bele košarkaše i fudbalere

Na velikim mukama biće navijači Crvene zvezde ove večeri. Očekuje ih vrlo gust i uzbudljiv program. Fudbalska sekcija tima iz Ljutice Bogdana u 18.55 časova igra protiv Hofenhajma u okviru petog kola Liga Evrope. Bod bi ekipi Dejana Stankovića i teoretski doneo 15. evropsko proleće u kluspkoj istoriji (ne računajući Kup sajamskih gradova).

Izabrane vesti

Sat i deset minuta kasnije košarkaši u Tel Avivu imaju šansu da uhvate voz za plasman u TOP 8, mada u košarkaškoj Evroligi ima još mnogo da se igra.

Kladionica MOZZART rešila je da časti fanove Crvene zvezde, kao i one koji veruju u crveno-bele košarkaše i fudbalere.

Svako ko odigra dva duple šanse na mečeve u Beogradu i Tel Avivu dobiće pojačanu kvotu. Dakle, ako vežete 1x na beogradskom duelu, kao i x2 na meč u Tel Avivu moći ćete da računate na kvotu 7,00. U redovnoj ponudi ova kombinacija na dve pomenute utakmice vredi 4,87.

Svako ko želi da uplati zvezdaški tiket može to da uradi na svim uplatno-isplatnim mestima kladionice MOZZART do 18.55. Takođe, postoji mogućnost uplate i putem sajta mozzartbet.com. Potrebno je samo pronaći sekciju BONUS tiketi i pronaći dva para crveno-bele sportske porodice. 


tagovi

bonus tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara