Od ponora do novog ugovora, Barselona najavila obnovu saradnje sa preporođenim fudbalerom

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 03.12.2020.
12:59
Izvor: Sportske.net

Francuz preti da nadmaši najbolju sezonu od dolaska na Kamp Nou.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Nakon nekoliko vrlo dobrih partija ove jeseni francuski fudbaler Usman Dembele mogao bi da produži ugovor sa Barselonom koji mu ističe na leto 2022. godine.

Fudbaler koji je pre tri i po godine došao iz Borusije Dortmund kao zamena za Nejmara do ove sezone je bio više van terena nego na njemu.

Bio je blizu da u oktobru pređe u Mančester junajted, ali je ipak odlučeno da ostane na Kamp Nou.


Dan nakon asistencije i gola u ubedljivoj pobedi protiv Ferencvaroša u Budimpešti pokrenute o pregovorima za produžetak saradnje.

Dembele je ove sezone već postigao tri gola u Ligi šampiona i jedan u Primeri, čime se izjednačio sa ukupnim učinkom sezoni 2018/2019, koja mu je najbolja od dolaska u klub.

O tome koliko je skok napravio svedoče i brojke iz prošle sezone kada je ukupno postigao svega jedan gol u svim takmičenjima.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Thursday, 03.12.2020
18:33

Dembele, Kutinjo, Grizman tek sad dolaze do izrazaja, uz pomoc dobrog treneta koji zna da radi sa dobrim igracima koji su bili zapostavljeni kod losih trenera, sad se usponju polako ali sigurno do vrhunca! Barcini mladi igraci isto tako dolaze do izrazaja usto tako uz dobrog trenera, Barca se tek pokaze i oporavi od loseg vodjenja sa losim trenerima i bice opet ona stara! Sad ce doci i nivi predsednik sa novom upravom i bice sve drugacije!

avatar
P. S.
Thursday, 03.12.2020
15:39

Kako to nadrealno zvuči, posle više od 3 godine postigao 4 gola i izjednačio se sa svojom najboljom sezonom od dolaska u klub. I još uvek je u klubu... to može samo u Barsi. :(