Humanitarni tiket u podne: Neda Nikolić tipuje za lečenje Anike Manić

Vreme čitanja: 3min | čet. 03.12.20. | 11:15

Muzička umetnica čeka da joj s Marakane stigne GG3+ tip

Već treći dan tipujemo u posebno nadahnutom režimu. Decembar je proglašen za mesec humanosti, a Neda Nikolić, talentovana mlada muzičarka, odlučna je u nameri da lečenje Anike Manić pomogne kompletnim potencijalnim dobitkom u iznosu od 122.400 dinara. Padne li neki od parova, ko se tek sad uključuje u priču, dobro je da zna da je MOZZART doneo odluku da do kraja kalendarske godine interveniše tako što će uplatu od 10.000 dinara pretvoriti u zagarantovani dobitak.

Eto, tako stvari stoje nakon evidentiranog prolaska 223. po kladilačkim pravilima tačno u tip overenog listića koji je na sumu od 87.300 dinara popunio dobro nam znani bard glumačke scene, Boris Milivojević.

Izabrane vesti

No, krenimo na posao! U poslednja dva dana imamo ukupno 20.000 dinara za isplatu, a pred sobom Nedu Nikolić koja studira etnomuzikologiju na Fakultetu muzičke umetnosti. Sada prelazi na studije MOZZART Sport liste, direktno od para CRVENA ZVEZDA – HOFENHAJM. Tim Dejana Stankovića došao je u predvorje plasmana u 1/16 finala Lige Evrope. Novi izazov i jak motiv stiže im iz Nemačke, s kojim može i mora da se bije za osvajanje prvog mesta u grupi L koje bi srpskom šampionu obezbedilo znatno povoljniji žreb na proleće. Veliki problem i ovoga puta će predstavljati izostanak povređenog Aleksandra Kataija. Međutim, Zvezda je u Zinshajmu u dobroj meri iznenadila Hofejnajm sa formacijom 3-4-2-1. Videli smo u prvom kolu da Hofenhajm nije bauk iako je slavio sa 2:0. Nemci sada osciliraju u igri, a čeka ih i Marakana.

„Igram GG3+“, rekla nam je Neda, koja je nakon frule počela da svira i flautu, da bi se s ovim instrumentom okrenula klasičnoj muzici.

Kaže naša gošća da joj ni gajde nisu strane, a šta misli o meču LASK LINC – TOTENHEM, videćemo nakon zbilja kratke bet analize. Po logici stvari, odnosno po sastavu, Pevci su favoriti. Njihova gol razlika od 10:2 u grupi, te pobeda nad LASK-om od 3:0 u prvom kolu, evidentan su dokaz da oni put Linca ne odlaze tek reda radi.

„Dvojka na Totenhem“...

Ne dangubimo, već otvaramo poglavlje trećeg para koji čine ARSENAL i RAPID. I bez Mesuta Ozila, Tobdžije su za Rapid sila koja mora da pokaže nadmoć u pokušaju upisivanja pete pobede u grupnoj fazi. Bečlije će se braniti, želeti da dođu makar do boda, ne zbog lidera grupacije, već zbog činjenice koja kaže da oni, baš kao i Molde imaju šest bodova na tabeli. Ali u Londonu neće biti popusta, pa Arsenal neće želeti da se čupa kao u prvom kolu kada je od Rapida gubio do 70. minuta, a zatim za samo četiri preokrenuo rezultat na 1:2.

“Kombinujem 1&3+”, reče naša današnja gošća koja je 7. novembra održala koncert u Etnografskom muzeju, a planira i novi, takođe u Beogradu već početkom naredne, 2021. godine.

Za kraj, ona je odabrala tipovanje na meč ROMA – JANG BOJS. U derbi Grupe A, Vučica ulazi kao favorit. Tu nema razmišljanja, jer domaći teren, plus rezultat utakmice prvog kola koja je završena sa 1:2 nameću takav zaključak. Naime, tada su Jang Bojsi vodili od 14. minuta, kada su pogodak postigli sa bele tačke, a Vučica pritiskala do 69. minuta. Italijani su preokrenuli rezultat za pet, ispostavilo se ključnih minuta. Ipak, treba imati na umu i psihološki balast domaćina koji je pre ovog meča izgubio od Napolija u Seriji A.

„Jedinica na Romu“, vrlo lako je prelomila mlada muzičarka, koliko smo uspeli da primetimo izuzetno uverena u lagan dolazak kvote 2,05, koliko je u momemtu njenog tipovanja vredeo čist fiks na pobedu Vučice.

I, to bi bilo sve, da Nedu nismo pitali sprema li nam nešto novo iz svog, muzičkog faha...

„Uskoro izlazi spot sa Aleksandrom Sofronijevićem“, rekla je naša današnja gošća kojoj želimo puno sreće u nastavku karijere, ali i u plemenitoj igri koja će nas uz nešto srećnih okolnosti voditi ka proslavi prolaska kvote 12,24.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Neda Nikolić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu JU Socijalno-gerijatrijskog centra, Banja Luka. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 12,24, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš Milić i Đurđe Mečanin


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara