Grad koji ima dušu: Nagrada za TO Vranje

Lokalne vesti - Četvrtak 03.12.2020 - 10:14

Turistička organizacija grada Vranja je osvojila drugo mesto u kategoriji video publikacija - reportaža, za promo-film „Vranje - grad koji ima dušu“ na 13. Izložbi suvenira i turističkih publikacija „Leskovac 2020.“.

Nagrade su dodeljene u jedanaest kategorija FOTO: OK Radio Nagrade su dodeljene u jedanaest kategorija FOTO: OK Radio
Turistička organizacija grada Leskovca je ovogodišnju, trinaestu po redu Izložbu suvenira i turističkih publikacija "Leskovac  2020" zbog trenutne epidemiološke situacije održala u izmenjenom formatu.
 
Nagrade su dodeljene u jedanaest kategorija, a odnose se na suvenire i propagandne materijale sa kojima Turistička organizacija na najbolji način predstavlja svoju turističku destinaciju. 
 
U takmičarskom delu je učestvovalo preko 40 turističkih organizacija, koje su se nadmetale svojim poslatim radovima.
 
- Promo film o Vranju koji se izdvaja po kadrovima turističkih potencijala i panoramskim pejzažima Vranja je prepoznatljivog stila i perfekcije u vizuelnim sadržajima.
 
Osvojena nagrada je od velikog značaja za TO Vranje, jer predstavlja podstrek za bolje i kreativnije prezentovanje postojećeg i bogatog turističkog blaga Vranja - ksžu iz TO Vranje.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: