0
Domaći fudbal

FOTO: FS Srbije

ZVEZDI SE POSREĆILO: Sjajni štoper postao slobodan igrač, da li je vreme za povratak?

Objavljeno: 02.12.20 u 23:31

Da li je sve spremno za veliki povratak?

Povremeni reprezentativac Srbije u fudbalu, Duško Tošić slobodan je igrač, nakon završetka saradnje sa kineskim Gvanžuom.

Duško ima zaista prebogatu karijeru i pravo je pitanje gde će je nastaviti, sasvim logično kao jedna od glavnih destinacija navodi se Beograd, odnosno Ljutice Bogdana.

Crvena zvezda gotovo sigurno u januaru dobija pojačanje u vidu Aleksandra Dragovića, pa je pitanje da li je novi štoperski tandem na pomolu?

Tošić je za tim iz Kine odigrao preko 40 utakmica i postigao pet pogodaka, a doveden je za vreme trenera Dragana Piksija Stojkovića.

Oproštajnu poruku Duška Tošića prenosimo u celosti:

‘Želeo bih da se zahvalim klubu Gvangžu R&F i kineskim navijačima koji su me podržavali tokom prethodnog perioda. Zaista sam veoma uživao i Gvangžu će uvek imati posebno mesto u mom srcu. Tužan sam što napuštam ovu prelepu zemlju, ali sam istovremeno i srećan jer se radujem budućnosti i novim prilikama.’

Videćemo koji mu je naredni korak!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter