POBEDIĆU! SJAJAN MUZIČKI SPOT NAŠE RUKOMETAŠICE KRISTINE LIŠČEVIĆ: Uradlia tekst i muziku, sad  kreće po TRIJUMFE NA EP (VIDEO)
Foto: Starsport©

hit

POBEDIĆU! SJAJAN MUZIČKI SPOT NAŠE RUKOMETAŠICE KRISTINE LIŠČEVIĆ: Uradlia tekst i muziku, sad kreće po TRIJUMFE NA EP (VIDEO)

Ostali sportovi -

Zvoni budilnik, vreme je za ustajanje, vidimo da je video napravila španska rukometašica Mireja Gonzales, fini zvuci akustične gitare i... akcija!

U glavnoj ulozi srpska rukometašica, naša reprezentativka koja u petak startuje na EP duelom sa Holandijom, Kristina Liščević. Autor je teksta i muzike, otpevala je i odigrala sve što je trebalo... Plan je bio da je pozovemo u sklopu najave Evropskog prvenstva, a dobili smo dve podjedanko velike priče. Pa krenusmo od muzike.

foto: Privatna Arhiva

- Tačno je uradila sam muziku i tekst, pesma je snimljena još pre korone, ali je video rađen u vreme pripremnog perioda u trenucma kada smo imali slobodne dane, a nije ih bilo mnogo. Poslužio je i kao fantastičan tim bilding omogućio nam lepe trenutke i zbližavanje sa novim devojkama iz tima - kaže nam Kristina, pa dodaje:

- Sve je počelo zahvaljujući Mireji Gonzales, koja ima ciljeve i pored rukometa, pa joj je ovo recimo neka uvertira i praksa. Obećala je spot ako ikad uspem da napravim svoju pesmu i svoju muziku. Na kraju je sve ispunila na veoma kvalitetan i profesionalan način.

Ne zaboravlja popularna Kiki ni ostale zaslužne za celu priču.

foto: Privatna Arhiva

- Ništa ne bi bilo toliko dobro da nismo imali momke iz Lee music studija koji su sve zamišljeno fantastično odsvirali, prihvatili sve naše ideje i radili na tome. Ne mogu da preskočim ni devojke iz kluba koje su bile tu za igru i glumu, oduševljena sam njihovim strpljenjem i voljom da pomognu, baš kao i trener i rukometni prijatelji. Sve u svemu prezadovoljni smo rezultatima i reakcijama.

Zanima nas naravno ima li simbolike u nazivu pesme "Pobediću" (I'm gonna win), a posebno kada je reč o predstojećem Evropskom prvenstvu, te kako je koronavirus uticao na stanje rukometašica.

- Poenta je da svako ko sluša pesmu dobije motiv da nastavi da se bori za pobedu u svakom smsilu. Istina je da se trenutno najvieš sluša u sportskom svetu, ali se nadamo da ćemo biti slušani i šire. A reprezentacija? Srbija ima fantastičan kvalitet, dobro se poznajemo i radimo na svakom detalju. Nadamo se što većem broju bodova u grupi kako bi nam bilo lakše u daljem takmičenju. Na prošlom prvenstvu nam je malo falilo, na ovom želimo korak napred! A korona, to je poslednja tema kod nas. Gledamo da što više budemo fokusirani na trening, taktiku i prvenstvo. Nigde nismo izlazile van fudbalskog centra, igrale smo između sebe, tako da je rizik bio minimalan. Sve devojke se dobro osećaju!

foto: EPA/FRANCK ROBICHON

Slične su želje i kada se radi o klupskom rukometu. Kristina igra za rumunski Ramniku Valcea.

foto: Privatna Arhiva

- Krenulo je teško, ali najvažnije utakmice nas čekaju po povratku iz reprezentacija. Nadam se da će sve devojke doći zdrave kako bi bile u mogućnosti da ostvarimo drugi krug u Ligi šampiona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track