MIJATOVIĆ OPLEO PO REALU: Evo šta je rekao i koga i dalje podržava!
Foto: Starsport©

oštar kao i uvek

MIJATOVIĆ OPLEO PO REALU: Evo šta je rekao i koga i dalje podržava!

Fudbal -

Bivši fudbaler Reala Predrag Mijatović kritikovao je igru tima trenera Zinedina Zidana posle poraza od Šahtjora u Ligi šampiona (2:0).

"Ovaj Real je tim oko kog sa razlogom ima mnogo sumnji i koji ne može da odigra 90 minuta. Drugo poluvreme je bilo katastrofalno, ne samo na ovoj utakmici, već na većini ove jeseni. Većina igrača ne zna šta treba da radi na terenu. Onaj povratak u Menhegladbahu je rezultat inicijative pojedinaca i individualnih kvaliteta, osim meča sa Interom, ekipa uglavnom nije znala šta treba da radi", rekao je Mijatović.

Mijatović smatra da ovaj Real nije dobar ni ofanzivno ni defanzivno.

"Efikasnost pred golom očigledno nedostaje, a naročito protiv ekipa koje se brane. U odbrani ima igrače koji ne mogu da odgovore zadacima i taktički nisu spremni. Takođe, utisak da je da Zidan ne utiče dovoljno na svoje igrače i promenu igre nakon poluvremena, kada bi trebalo da dođe do reakcije", istakao je.

Mijatović je pružio podršku treneru Zinedinu Zidanu.

"Sada znaju da ne smeju da podbace, ni u ligi ni u Ligi šampiona, iako imaju još mnogo utakmica. To je prilika da preokrenu stvari. Do sada, Real nije pronašao svoj ritam i sigurno da može samo da igra bolje", naglasio je Mijatović.

Real gostuje Sevilji u subotu, potom dočekuje Menhegladbah u ključnim mečevima na kojima Zidan igra za ostanak na klupi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track