Sebastijan Henes (©Reuters)
Sebastijan Henes (©Reuters)

Henes izričit: Ne postoje A i B tim, igraćemo kao protiv Majnca

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.12.20. | 15:56

Izvesno je da će značajnih rotacija biti, ali strateg Hofenhajma demantuje da će sa drugim timom zaigrati u Beogradu

Sebastijan Henes ne dozvoljava priču o tome da postoje A i B tim, apropo najava u tamošnjim medijima da će Hofenhajm na stadionu Rajko Mitić izvesti šarolik tim, kako bi se sačuvali nosioci igre za prventveni meč sa Augzburgom u ponedeljak.

Nemci u srpsku prestonicu dolaze da osiguraju prvo mesto u grupi L, a za to će im bidi dovoljan i bod u sutrašnjoj utakmici. Crveno-beli sa bodom takođe overavaju prolaz u 1/16 finala, ali ostaju bez mogućnosti da završe prvi u grupi.

Izabrane vesti

"Već smo došli do nokaut faze. Naš cilj je da sada punom parom dođemo do prvog mesta u grupi. Želimo sutra da pobedimo i učešće u Ligi Evrope učine savršenim. Svaka pobeda nam je bitna i daje nam samopuzdanje. Pobeda bi nam pomogla zbog poslednje utakmice u Gentu, kako bismo pružili odmor igračima koji se često koriste", poručio je Henes.

Izvesno je da će značajnih rotacija biti, ali Henes demantuje da će sa drugim timom zaigrati u Beogradu.

"Ne postoje A i B tim. Imaćemo jedan dan više nego što je uobičajeno da pripremimo utakmicu u Augzburgu. Naći ćemo dobru kombinaciju. Razgovaraćemo o tome ko će putovati. Nije bilo ozbiljnijih povreda protiv Majnca. Hubner i Kaderabek najverovatnije do kraja godine neće biti dostupni zbog povreda. Naravno da nam oboma jako nedostaju. Imam nekoliko dilema u timu, ali pretpostavljam da ćemo zaigrati sa istim timom kao protiv Majnca", dodao je Henes.

Hofenhajm u Beograd dolazi sutra i zadržaće se manje od 24 časa. Henesov tim će doputovati čarterom ujutru, a vratit se u Nemačku ubzro nakon utakmice sa Crvenom zvezdom. Nemci su prvi u grupi L sa maksimalnih 12 bodova, ali moraju da izbegnu poraz kako ne bi došli u situaciju da ostanu bez prvog mesta u grupi. U slučaju da budu poraženi sa jednim golom razlike, u poslednjem kolu će morati da savladaju Gent.



tagovi

Sebastijan Henes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara