Najnovije vesti
Slobodno vreme
Kako sam smršala 13 kg

Kako sam smršala 13 kg

Posle tridesete godine naglo sam krenula da dobijam na kilaži. Prestanak bavljena sportom, kancelarijski posao, stres i brza hrana doveli su do toga da su butine i šlauf oko struka postajali sve veći. U početku tome nisam pridavala veliki značaj. Mnoge stvari su mi bile bitnije u tom trenutku. Garderoba koju nisam više mogla da obučem, lako sam menjala za novu. Pošto ranije nisam imala problema sa kilažom, mislila sam da sve te brojne dijete lako rade, i da ću za kratak rok biti u mogućnosti da povratim svoj struk.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Kako sam smršala 13 kg-a Foto: Promo
Kako sam smršala 13 kg-a

Onda je usledilo VELIKO razočaranje. Jedna, druga ,treća dijeta i ništa! Problem koji sam mislila da ću lako rešiti i nisam mu pridavala značaj, postala je moja višegodišnja noćna mora. Onda sam probala Saffranex i za 45 dana smršala 13,5 kg!

Zbog čega Saffranex:

1. 100% prirodni proizvod na bazi šafrana i jedinstvenog kompleksa citrusa Sinetrol®Xpur

2. klinički potvrđeno daje rezultate - tri studije su pokazale da Sinetrol®Xpur ubrzava metabolizam i sagoreva masne naslage naročito na delu butina i stomaka

3. šafran – “crveno zlato”, pomaže kod više od 90 zdravstevih problema, koristili Kleopatra i Aleksandar Makedonski, u srednjem veku već je bio toliko popularan i dragocen da su španski zakoni predviđali smrtnu kaznu za krijumčarenje šafrana. Sa aspekta gojaznosti utiče na suzbijanje apetita i regulaciji stresa

4. brojne javne ličnosti su se pohvalile na svojim Instagram profilima da su smršale uz Saffranex – Mari Mari je izgubila više od 10 kg, Zorana Pavić je takođe na početku svoje velike transformacije koristala Saffranex koji je dobila na poklon od prijatelja.

5. jednostavno korišćenje bez gladovanja – jedna kapsula uz doručak i druga uz ručak

Rezultati studija: 9,7% gubitak masnih naslaga na stomaku, vise od 5cm u obimu butina i struka
Foto: Promo
Rezultati studija: 9,7% gubitak masnih naslaga na stomaku, vise od 5cm u obimu butina i struka

Smršajte i poklonite sebi za novu godinu najlepšu verziju sebe

Naručite originalno pakovanje Saffranex-a putem sajta www.saffranex.rs (za Srbiju) i www.saffranex.ba (za BIH). Za sve dodatne informacije, pitanja, kao iskustva “iz prve ruke” možete kontaktirati korisnički centar putem brojeva telefona: 011 401 08 74 i 066 34 33 34. Tu je i popust od čak 50% tako da po ceni od 6958 rsd možete dobiti praznično pakovanje Saffranexa koje će vam biti dovoljno za 2 meseca korišćenja.