Rukometašice putuju na EP, smeštaju ih u balon

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.12.20. | 10:44

Reprezentativke Srbije dobile negativne testove na virus korona

Ženska rukometna reprezentacija Srbije otputovaće u četvrtak u Dansku, gde će od petka početi da se takmiči na Evroskom prvenstvu!

Iz Rukometnog saveza Srbije stigla je potvrda da su rezultati testova pokazali da su svi članovi srpske delgacije, reprezentativke i Stručni štab negativni na virus korona i da su svi spremni za grupnu fazu EP koja se igra u danskom gradu Koldingu.

Izabrane vesti

Srpski nacionalni tim otputovaće u Dansku u četvrtak ujutru. Tamo reprezentaciju čeka još jedno testiranje posle koga će biti smeštena u „balon“ zajedno sa ostalim selekcijama. „Balon“ podrazumeva rigorozne epidemiološke mere koje se odnose na kretanje samo unutar hotela i striktno propisan boravak u dvorani u vreme treninga i utakmica kako bi se mogućnost pojave virusa svela na minimum“, navodi se u saopštenju RSS.

Reprezentacija Srbije prvu utakmicu na turniru igra u petak u 20.30 časova protiv selekcije Holandije. U timu Srbije će biti – golmani: Katarina Tomašević, Jovana Risović i Kristina Graovac, leva krila: Sanja Radosavljević, Dijana Radivojević, pivoti: Slađana Pop Lazić, Jovana Milivojević, desna krila: Katarina Krpež-Šlezak, Željka Nikolić, Ana Kojić, bekovi: Jovana Stoiljković, Jelena Trifunović, Jovana Jovović, Andrea Lekić, Tamara Radojević, Kristina Liščević, Anđela Janjušević i Marija Agbaba.


tagovi

Evropsko prvenstvo u rukometuKatarina Tomašević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara