Zbog torbe od 900 evra izbo čoveka na smrt, sada mu preti doživotni zatvor

Samjuel Odupitan (23) iz Krojdona u Londonu izbo je nasmrt nožem Tajlera Rojea (24) zbog Guči tašne od 800 funti (890 evra), zbog čega ga možda čeka doživotna zatvorska kazna, nakon što je sud presudio da je kriv.
Ubica je pratio žrtvu, koja je izašla iz tramvaja, jer je primetio da Roje nosi Bengal Guči tašnu, i blizu stanice ga je pet puta ubo nožem.
 
Zločin se dogodio 23. februara, a Roje je neposredno pred smrt pričao sa devojkom, kada ga je ubica pozvao: "Brate, brate, brate, stani", preneo je "Dejli mejl".
 
Sud je Odupitana proglasio krivim za zločin, kaznu će izreći 7. decembra, a jedna od opcija je doživotna robija.
 
 
Prolaznici su Rojea prebacili u bolnicu, ali je tamo preminuo prilikom intervencije lekara koji su pokušali da ga spasu, pošto su mu bili probijeni plićno krilo i aorta.
 
Ubijeni se vraćao s posla u 23h, a radio je kao hotelski recepcioner.
 
Naselje Krojdon u južnom Londonu je 2018. godine bilo jedno od najopasnijih krajeva u gradu, a posebno je "poznato" zbog ubistava nožem.
  • Milan

    02.12.2020 08:53
    Strasno. Zasluzio je dozivotnu robiju kad vec nema smrtne kazne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.