Jet set

Koji poznati srpski parovi uskoro očekuju bebu

Koji poznati srpski parovi uskoro očekuju bebu
Foto: Pixabay | Koji poznati srpski parovi uskoro očekuju bebu

Uveliko je pandemija korona virusa ograničila živote na maksimum i kretanje svela na minimum , ali s druge strane ovo je možda i najbolja prilika da se poradi na natalitetu u Srbiji.

Sudeći po statistici ova i sljedeća godina su već urodile plodom.

Kada su poznati u pitanju sva velika takmičenja su otkazana, nije se radilo na nastupima i daskama koje život znače, ali se zato radilo "na drugom planu".

Nekima ova, a nekima sljedeća godina biće u znaku beba piše Alo.

Trudnoća o kojoj se najviše pričalo je definitivno ona pjevačice Lune Đogani koja čeka svoju prvu bebu sa rijaliti učesnikom Markom Miljkovićem. Saznali su i pol, u pitanju je djevojčica čemu se posebno radovala Luna.

Pjevačica Ana Sević čeka prvog sina sa svojim vjerenikom Danijelom Nedeljkovićem. Iz braka sa Darkom Lazićem ima djevojčicu Lorenu, koja jedva čeka da dobije brata.

Glumica Nina Janković i njen suprug Mateja Dičić već imaju dvogodišnjeg sina Vukašina, a sada čekaju djevojčicu.

Bivša teniserka Jelena Janković čeka svoje prvo dijete sa uglednim doktorom Brankom Baraćem.

Pjevač Aca Živanović i njegova supruga Ivana čekaju svoje drugo djete. Sin Mateja se veseli što će dobiti pojačanje.

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić čekaju svoje drugo dijete. Njihova kćerka Petra dobiće sestru i to zahvaljujući vantjelesnoj oplodnji.

Pjevačica Danijela Karić čeka drugo zajedničko dijete sa suprugom Ivanom Mileusnićem, poznatim plesačem i koreografom. Par ima jednogodišnjeg sina Maksima, a Danijeli je ovo četvrto dijete, jer iz prethodnog braka ima sina Filpa i kćerku Moniku.

Najljepša srpska odbojkašica, Stefana Veljković i njen momak, takođe reprezentativac Srbije u odbojci, Srećko Lisinac, čekaju prvu bebu.

Starleta Tamara Đurić i njen emotivni partner Nikola čekaju svoje prvo djete, djevojčicu koja će dobiti ime po majci.

Glumica Marina Ćosić i njen suprug Nikola Mirković čekaju svoje prvo dijete. Njih dvoje su imali vjeridbu i vjenčanje istog dana. Ubrzo nakon toga glumica je objavila da je u drugom stanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije