(©Reuters)
(©Reuters)

Morati dve utakmice suspenzije, propušta Derbi dela Mole

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.12.20. | 18:25

Isključenje protiv Beneventa skupo koštalo Španca

Nevolja nikada ne dolazi sama, a problemi se gomilaju za Andreu Pirla. Minulog vikenda Stara dama još jednom je razočarala odigravši 1:1 protiv Beneventa. Juventus je prosuo dva boda, uvećao zaostatak za Milanom, a u dubokoj nadoknadi napadač Alvaro Morata zaradio je crveni karton.

Kalčomerkato izveštava da je Disciplinska komisija suspendovala napadača Juventusa na dve utakmice zbog neprikladnih reči upućenih sudiji na kraju utakmice. Morata će zbog suspenzije propustiti Derbi dela Mole (gradski derbi sa Torinom) ovog vikenda, a potom i utakmicu sa Đenovom.

Izabrane vesti


Alvaro Morata jedna je od retkih svetlih tačaka u Juventusu u tekućoj sezoni. Španski napadač se posle četiri godine vratio u Torino i može se reći da je jedan od karika Pirlovog tima koja se nalazi u zavidnoj formi. Morata je u remiju sa Beneventom postigao gol, ali ga je dugačak jezik udaljio od terena. U tekućoj sezoni Španac je u Seriji A na sedam utakmica upisao po tri gola i asistencije, dok je u Ligi šampiona mrežu tresao pet puta na četiri odigrana meča.

Juventus se ove sezone poslovično muči da probije led i otključa rivale. Kuburi Stara dama sa realizacijom, a izostankom drugog strelca ekipe (samo je Kristijano Ronaldo učinkovitiji), četi Andree Pirla biće znatno teže da dođe do željenih rezultata i počne u kontinuitetu da niže uspehe.

SERIJA A - 10. KOLO

Subota

18.00: (1.45) Juventus (4.50) Torino (7.00)

*** kvote su podložne promenama



tagovi

Alvaro MorataJuventusSerija A

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara