Beograd Magazin

Ma kakva Nemačka! Srbija ima najbolji ekonomski rast i najbolje rezultate u zdravstvu. Makar ona u kojoj živi Ana Brnabić

Premijerka Ana Brnabić ponovo se obrela u nekoj zemlji snova u kojoj ima svega što se poželeti može.

Ekonomski tiger, kakva je zemlja Ane Brnabić, godinu će završiti sa najboljim ekonomskim rastom u Evropi, a istovremeno će potvrditi i svoju poziciju lidera u oblasti zdravstva na starom kontinentu.

Sve to možemo zahvaliti jakoj državi koja ima dovoljno novca da samo u testove za koronavirus ulaže svakoga dana 700.000 evra.

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da će Srbija završiti godinu sa najboljim ekonomskim rastom u Evropi.

“Istovremeno, bićemo među zemljama sa najboljim rezultatima u zdravstvu, koliko god to teško i strašno bilo za svakog pojedinca – za one koji su izgubili najmilije, za lekare, medicinske sestre, tehničare, nemedicinsko osoblje, koje ove godine svoju decu nisu viđali”, rekla je Brnabić.

Ona je rekla da je to sve moguće jer je danas država jaka i može da uloži 700.000 evra dnevno u testove ili 80 miliona evra u gradnju dve potpuno nove bolnice, piše Kurir.

Naravno, nepostojeća opozicija i dalje je kriva za sve eventualne probleme sa kojima se Srbija suočava.

“Da li nam svi ovi napadi opozicije otežavaju? Otežavaju, ali tako je, kako je, ovo više nije Srbija koja kuka, već koja radi. Vi radite svoj posao, mi ćemo svoj, i mislim da građani to vide”, rekla je Brnabić za TV Pink.

Brnabić u zemlji čuda: Zbog korone i sigurnosti koju pružamo sve više ljudi će se vraćati

Čitajte Luftiku na Google vestima

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

538 Shares
538 Shares
Share via
Copy link