Capital.ba

m:tel i Xiaomi – Izaberi i pobijedi!

01.12.2020. / 14:29

BANJALUKA – U vrijeme zimskih praznika i darivanja, kompanija m:tel je u saradnji sa popularnim brendom Xiaomi odlučila da obraduje svoje korisnike i upotpuni praznike nagradnom igrom pod nazivom „m:tel i Xiaomi – Izaberi i pobijedi!“ u kojoj vas očekuju izuzetne nagrade.

mtel i Xiaomi (foto: mtel)

m:tel korisnici i oni koji to tek žele da postanu, sa mjestom prebivališta na teritoriji Republike Srpske, koji u periodu od 1. decembra 2020. do 31. januara 2021. godine spoje jednu od m:tel Pretplata Plus tarifa i jedan od odličnih Xiaomi telefona automatski učestvuju u ovoj nagradnoj igri i pruža im se prilika da osvoje jednu od vrijednih nagrada.

Glavna nagrada je automobil Mazda CX3, a očekuju vas i dva MI LED TV 4S 55“ ANDROID televizora, četiri Xiaomi Mi Note 10 Lite telefona i dva Mi prečišćivača vazduha 2H.

Brend Xiaomi je postao sinonim za „best buy“ telefone, odnosno uređaje koji kupcima nude najbolji odnos cijene i kvaliteta. A upravo kvalitetom i prihvatljivom cijenom su za kratko vrijeme oduševili cijeli svijet. Cjelokupnu ponudu Xiaomi telefona u m:tel- možete pronaći na ovom linku.

Više detalja i pravila nagradne igre „m:tel i Xiaomi – Izaberi i pobijedi!“ potražite na ovom linku ili pozovite m:tel Call centar na 0 800 50 000.

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!