Do vikenda tmurno, pa predah, a onda sve izpočetka

U Srbiji se danas ujutro čekuje mestimično slab, lokalno i umeren mraz. Tokom dana u većini krajeva pretežno sunčano, samo u Timočkoj Krajini oblačno i tmurno.

Izvor: Tanjug

Utorak, 01.12.2020.

06:10

Do vikenda tmurno, pa predah, a onda sve izpočetka
Foto: Depositphotos/anizza

U nižim predelima, po kotlinama i rečnim dolinama. magla će se samo ponegde zadržati i pre podne. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, posle podne i uveče u košavskom području u pojačanju.

Najniža temperatura od -7 do -2, najviša od 1 do 5 stepeni. ž

I u Beogradu ujutro slab mraz i magla. Tokom dana pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, posle podne i uveče u pojačanju. Najniža temperatura oko -2, najviša oko 4 stepena.

Do ćetvrtka ujutro mestimično slab, u sredu lokalno i umeren mraz. U sredu tokom dana postepeno naoblačenje, ali će se zadržati suvo vreme.

Zatim pretežno oblačno, u četvrtak u severozapadnoj, zapadnoj i jugozapadnoj Srbiji, a u petak ponegde i u ostalim predelima kiša.

Za vikend suvo i toplije.

Početkom naredne sedmice novo naoblačenje, ponegde sa kišom.

U Timoćkoj Krajini tokom celog perioda oblačno i tmurno povremeno sa rosuljom, u košavskom području i vetrovito sa umerenim i jakim, a na jugu Banata i u Pomoravlju povremeno i olujnim, jugoistočnim vetrom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: