Search
Close this search box.

Pročitajte mesečni horoskop. za decembar 2020. godine

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kako biste saznali šta vas sve očekuje u mesecu decembru 2020. godine, i to sasvim detaljno, na svim životnim poljima, potražite vaš znak i otkrijte!

Ovan

Decembar će za osobe rođene u znaku Ovna biti veoma turbulentan mesec. Trebalo bi da se pripremite za velike događaje koji će vam transformisati život! Pomračenje Meseca 30. decembra doneće velike promene. Biće tu i većih troškova oko renoviranja kuće. Stoji vam i mogućnost preseljenja. Ne brinite, uticaj Jupitera učiniće sve promene prijatnim. Pomračenje Meseca će uticati i na ljubavni život i na finansijski plan, dok će pomračenje Sunca imati uticaj na vaš duhovni život i uverenja.

Ljubav:

Pod uticajem Venere, Ovnovi će ovog meseca biti veoma romantični i strastveni. Boljom komunikacijom u ovom periodu učinićete svoju vezu harmoničnijom. Slobodni Ovnovi privlačiće nove zanimljive osobe suprotnog pola poput magneta. Oni koji su u vezi, napraviće korak dalje, ili će raskinuti. U porodici su odnosi  solidni. Poboljšaće se i zajednički budžet, a decembar će doneti mnogo lepih trenutaka. Zdravlje: Možete da budete mirni, jer nema većih problema sa zdravljem tokom ovog perioda, predviđa mesečni horoskop za decembar 2020. godine. Dobro zdravlje doprineće vašoj sreći, a ako budete vežbali i prazili na ishranu, stvari će se dodatno poboljšati. Karijera i novac: Tokom ovog perioda nema većeg progresa na polju posla. Teško ćete uspeti da ostvarite sve poslovne ciljeve, čak i težak i naporan rad neće doneti značajno bolje rezultate. Pomračenje Meseca imaće radikalan uticaj na polje finansija. Ovo je dobro vreme da ponovo preispitate trenutne metode ulaganja i planiranja. Postoji mogućnost da pronađete sasvim novi izvor prihoda, a to su promene koje će dugoročno biti veoma dobre.

Nastavak na sledećoj strani

POSLEDNJE VESTI