0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

ZVEZDIN KOŠARKAŠ IZNENADIO SVE: As crveno-belih prelazi u pisce, upravo se pohvalio knjigom koju je napisao!

Objavljeno: 30.11.20 u 23:18

Košarkaš kluba s Malog Kalemegdana uskoro bi mogao da pređe u pisce ili možda tek kada završi karijeru.

Plejmejker Crvene zvezde Tejlor Ročesti objavio je knjigu i ona će izaći početkom sledeće godine.

Svojevremeno najbolji strelac Evrolige sa pratiocima na društvenim mrežama je podelio ovu informaciju, te da mu je jedan primerak stigao na kućnu adresu.

Amerikanac koji s klubom s Malog Kalemegdana ima kratkoročni ugovor do decembra knjigu je nazvao ‘Nova vizija 20/20’, a sada je objasnio odakle je potekla ideja da piše.

– Uzbuđen sam da mogu da najavim svoju knjigu koja će uskoro izaći, zove se ‘Nova vizija 20/20’. Ova knjiga je trebalo da bude pismo mojoj deci, a pretvorila se u hitan apel čitavom svetu da ponovo podesimo način na koji doživljavamo život. U ovoj knjizi sam podelio mnoga iskustva koja su oblikovala moj optimizam, rekao je on.

Ročesti je dodao da je tokom karijere na raznim kontinentima naučio kako da pristupa stvarima i problemima iz pozitivnog ugla.

– Tokom ovog putovanja koje zovemo život, naučio sam da stvari nekad ne idu kako planiramo, ali imamo sposobnost da prihvatimo promenu i da pretvorimo negativnosti u pozitivu. Zaboravite, život nam se ne događa, on se događa zbog nas.

FOTO: Screenshot

Plejmejker je istakao da inspiraciju crpi iz dobrih stvari.

– Tip sam čoveka koji se trudi da nađe radost u svakom aspektu života. Usvojio sam pozitivan filter kroz koji doživljavam svet. 2020. godina ne ide kako smo očekivali, ali uvek možete da se osvrnete ka njoj i da je koristite kao inspiraciju. Toliko je dobrog na svetu, poručio je Ročesti.

Košarkaš Crvene zvezde je najavio da će knjiga zvanično izaći 22. januara, a uskoro bi trebalo da krene pretprodaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter