©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (ponedeljak): Pozdrav novembru u velikom stilu!

Vreme čitanja: 3min | pon. 30.11.20. | 23:22

Pogledajte ko vam je doneo novac 30. novembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

Evo kako ste prošli danas.

Izabrane vesti

 

ZAOKRUŽENO

TORINO - SAMPDORIJA (tip GG, kvota 1,65) - rezultat 2:2

Ponovo su Bikovi vodili, a ostali bez celog plena. Tako je bilo protiv Atalante, tako je bilo protiv Kaljarija, tako je bilo protiv Sasuola, tako je bilo sa Lacijem, tako je bilo i prošlog vikenda u duelu sa Interom u Milanu.

Opširnije OVDE

BRONDBI - LINGBI (tip 1, kvota 1,52) - rezultat 4:1

Najpopularniji klub Danske bez problema je odbranio svoju livadu. Ništa manje nije moglo ni da se očekuje kada vodećem timu Superlige gostuje najslabija ekipa osim da pobeda bude ubedljiva.

MARITIMO - BENFIKA (tip 2, kvota 1,38) - rezultat 1:2

Maritimo je godinama unazad znao da bude trn u oku lisabonskom velikanu, čak i da uzme ceo plen, ali večeras nije izdržao. Posle gola Pinja u 14. minutu, sve je stalo za domaćina. Benfika je preuzela kontrolu lopte i brzo stigla do izjednačenja, onda i preokreta.

Opširnije OVDE

ANTVERPEN - LEVEN (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 3:2

Sve se zbilo u 57 minuta, a onda nakon bure - bonaca. Skoro gol prosečno na svakih 10 minuta padao je do tada i delovalo je da će se kanonada nastaviti. Srećom nije, pošto je tako ujedno preživeo kec na jednom od najigranijih parova dana.

NEC - MVV (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 2:1

Iako uz mnogo muke, favorizovani Nec uspeo je nekako da odbrani Nijmegen, to jest Gofertstadion. Sve do 80. minuta na semaforu je bio egal, a onda je Van der Slujs postigao konačan rezultat.

BOHUM - F. DIZELDORF (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 5:0

Pukla je petarda na Rurstadionu i tako je prošla ova neobično visoka kvota na domaćina. Mnogo vas je odabralo danas upravo ovaj tip i nije se prevarilo, a pet golova u mreži gostiju iz Dizeldorfa samo su potvrda tog uverenja.

VEST HEM - ASTON VILA (tip GG, kvota 1,65) - rezultat 2:1

Od tima kome su svi predviđali grčevitu borbu za opstanak posle onog poraza od Njukasla na otvaranju sezone, Vest Hem Dejvida Mojesa beleži verovatno najbolje partije u poslednjih nekoliko godina i s trećom ligaškom pobedom u nizu došli su na prag zone Lige šampiona. 

Opširnije OVDE

PRECRTANO

LESTER - FULAM (tip 1, kvota 1,63) - rezultat 1:2

Golovi Lukmana i Kavaljera doneli su gostima dva gola prednosti i kapital sa kojim na odmor nisu otišli još od aprila 2012. Izabranici Skota Parkera mogli su u 75. minutu da razreše sve dileme po pitanju pobednika, ali je Šmajhel briljantnom reakcijom zaustavio udarac Lukmana već viđen u mreži. 

Opširnije OVDE 

SV. MEPEN - IGOLŠTAD (tip 2, kvota 1,63) - rezultat 2:0

Ingolštad od kojeg se očekuje da se bori za povratak u Cvajtu ove sezone neprijatno nas je sve iznenadio. Iako je gostovao poslednjem timu na tabeli, vratio se praznog prtljaga i sa dva gola u mreži i tako upropastio jedan od njaigranijih tipova dana.

BETIS - EIBAR (tip 1, kvota 1,97) - rezultat 0:2

Eibaru koji je pre ovog kola postigao samo šest pogodaka, ovo je tek drugi ovosezonski susret na kojem je poslao više od jedne lopte u mežu rivala, čime se potvrdilo da Betis zaista ima najporozniju odbranu na Pirinejskom poluostrvu što je oslikano u čak 23 primljena gola.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara