LSL - Radnički u slobodnom padu, Vojvodina u stopu prati Partizan, Bojan Nikolić razbesneo Ivanjičane!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 30.11.2020.
18:03
Izvor: Sportske.net

Vojvodina slavila u Nišu, bez pobednika u Subotici, a posle brojnih pohvala koje su na adresu FSS stigle iz Ivanjice, u Javor Matisu su večeras veoma nezadovoljni suđenjem Bojana Nikolića u Novom Sadu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Ni promena trenera nije pomogla Radničkom da prekine sve dužu seriju poraza. Od pobede nad Partizanom pre mesec dana, Nišlije nisu osvojile nijedan bod, a ništa se nije promenilo ni danas.

Pod vođstvom Vladimira Gaćinovića, Radnički je na svom terenu poražen od trećeplasirane Vojvodine sa 1:0, što je Nišlijama već četvrti uzastopni poraz.

Gol odluke na ovom meču postigao je Vukadinović u 15. minutu meča, a trijumf Vojvodine mogao je da bude ubedljiviji, ali stativa je spasila domaće posle pokušaja Bojića u finišu meča. U nadoknadi vremena Radnički je ostao sa igračem manje, zbog isključenja Kasalice.

Vojvodina je ovom pobedom smanjila zaostatak za drugoplasiranim Partizanom na samo dva boda razlike.

U Subotici nije bilo golova, u duelu Spartaka Radnika iz Surdulice, domaći su do kraja vršili pritisak, stvarali šanse, ali nisu uspeli da slome otpor rivala.

Ipak, najviše bure doneo je finiš meča u Novom Sadu, gde je Proleter savladao ekipu Javor Matisa sa 2:1.

Mirosavljev je u 33. minutu doneo vođstvo Proleteru, koje je dugo ostalo na snazi, da bi u 83. minutu gosti bili nezadovoljni jer sudija Bojan Nikolić nije pokazao na belu tačku. Ipak, u toj situaciji su Ivanjičani iznudili korner, posle kog je Andrej Ilić izjednačio na 1:1.

Međutim, tek u nadoknadi vremena je sudija Nikolić razmesneo goste, pošto je jednu diskutabilnu situaciju u kaznenom prostoru Javora okarakterisao kao prekršaj za najstrožu kaznu. Siniša Babić je bio precizan sa bele tačke i Proleter je došao do sva tri boda.
-
Baner
 
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 01.12.2020
08:14

У највећем паду хе партизан али он има своје чудотворце који га ваде из муља .