Goleada i podela bodova u Zemunuv

0
29

Klub malog fudbala Novi Pazar odigrao je večeras nerešeno 5:5 na gostovanju timu Zemun Samo pravo, u meču devetog kola Prve futsal lige Srbije.

Gosti su poslednju utakmicu u jesenjoj polusezoni otvorili golovima Milana Mutavdžića u trećem i Ninoslava Aleksića u četvrtom minutu, a Zemun je uzvratio preko Nikole Arsića u devetom minutu.

U istom minutu Aleksić je postigao svoj drugi pogodak i vratio Pazarce na plus dva, da bi Denis Ramić u 14. minutu doneo sastavu Marka Gavrilovića tri gola prednosti, ali je u narednom minutu Arsić smanjio na 2:4, što je bio i rezultat prvog poluvremena.

Arsić u 34. i Aleksandar Tomić u 36. minutu doveli su domaćina do izjednačenja, a novo vođstvo lideru prvenstva obezbedio je kapiten Eldin Redžović u 37. minutu.

Konačnih 5:5 postavio je Arsić svojim četvrtim golom u 38. minutu.

Novi Pazar je osvojio nezvaničnu titulu jesenjeg šampiona sa 23 boda, dok je Zemun Samo pravo na pretposlednjem, devetom mestu i ima četiti boda.

Sezona će biti nastavljena početkom februara, kada će Novi Pazar u 10. kolu gostovati Vranju, a Zemun Samo pravo će dočekati ekipu Konjarnika.


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.